SPOR

Elon Musk Manchester’ı satın alıyor

Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta futbol dünyasını ayağa kaldırdı. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su olan Musk, daha önce Twitter’ı alacağını söylemiş ve vazgeçmişti. Musk, bu kez de Masnchester United’i satın alacağını söyledi ancak kısa süre içerisinde bunun da şaka olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta futbol dünyasını ayağa kaldırdı. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su olan Musk, daha önce Twitter’ı alacağını söylemiş ve vazgeçmişti. Musk, bu kez de Masnchester United’i satın alacağını söyledi ancak kısa süre içerisinde bunun da şaka olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Elon Musk, yeni paylaşımıyla bir kez daha herkesi şaşırttı. Tesla ve Spacex’in CEO’su olan Musk’un Manchester paylaşımı futbol dünyasını adeta ayağa kaldırdı. Musk, kısa süre içerisinde paylaşımının şaka olduğunu açıkladı.

MANCHESTER’I SATIN ALACAĞIM DEDİ

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Elon Musk, bu kez de Manchester United’i satın alacağını söyledi. Twitter hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza atan Musk, ‘Açıkçası Cumhuriyetçi Parti’nin sol, Demokrat Parti’nin sağ kesimini destekliyorum!’ ifadelerine yer verdi. Bunun hemen ardından ise ‘Ayrıca Manchester United’i satın alıyorum, rica ederim’ paylaşımında bulundu.

ŞAKA OLDUĞUNU AÇIKLADI

Futbol dünyasını adeta ayağa kaldıran bu paylaşımdan kısa bir süre sonra bir paylaşım daha yapan Elon Musk, ‘Bu Twitter’da uzun süredir devam eden bir şaka’ diyerek Manchester olayının şaka olduğunu belirtti.

TWİTTER’I SATIN ALACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, daha önce de Twitter’ı yaklaşık 44 milyar dolara satın almak için anlaşmış ve sonra vazgeçmişti.

Başa dön tuşu