MEDYA

Mert Öcal Sude Burcu aşkında yeni gelişme! Evlilik teklifi etti

Survivor yarışmacıları Mert Öcal ve Sude Burcu aşkı doludizgin devam ederken sevilen çiftten hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Yarışmadan önce aşk yaşamaya başladıkları iddia edilen ve Survivor’da ayrı takımlarda mücadele eden ikili özel hayatlarıyla sık sık gündem olmuş ve aşkları çok konuşulmuştu. Mert Öcal, sevgilisi Sude Burcu’ya evlilik teklifi etti.

Survivor 2022’nin en çok konuşulan yarışmacıları olan ve özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen Mert Öcal ile Sude Burcu’dan güzel haber geldi. Yarışmadan sonra da ilişkilerine devam eden ünlü çiftin evlilik yolunda ilk adımı attığı öğrenildi. Mert Öcal, sevgilisi Sude Burcu’ya doğum gününde evlilik teklifi etti. Survivor’da mücadele eden çok sayıda yarışmacının çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadığı görüldü.

DOĞUM GÜNÜNDE ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ

Survivor yarışmacıları Mert Öcal ile Sude Burcu, mutlu beraberlikleri ile sık sık magazin gündeminde yer alırken zaman zaman ayrıldıklarına dair iddialar da ortaya atılıyor. Yarışma esnasında ve yarışmadan sonra ilişkileri hakkında pek çok iddia ortaya atılan ünlü çiftin bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih ettikleri görülmüştü. Aşkları doludizgin devam eden ikili evlilik yolunda da ilk adımı attı. Mert Öcal, sevgilisine doğum gününde romantik bir evlilik teklifinde bulundu.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Doğum gününde Sevgilisi Mert Öcal’ın sürpriz evlilik teklifiyle büyük bir şaşkınlık yaşayan Sude Burcu, kısa süreli şaşkınlığın ardından sevgilisine ‘Evet’ yanıtını verdi. Survivor’da mücadele eden çok sayıda yarışmacının da çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadıkları ve mutluluklarını paylaştıkları görüldü.

NİSA’NIN İDDİALARI GÜNDEMİ SALLAMIŞTI

Öte yandan Survivor 2022’nin en çok konuşulan konularından biri Mert-Sude aşkı olmuştu. Mert Öcal ile Sude Burcu aşkı gündem olurken Nisa Bölükbaşı’nın Mert ile ilgili iddiaları gündemi sallamıştı. Yarışmada aynı takımda olduğu Sude’ye ‘Sen ikinci kadınsın. Mert, dışarıda benim arkadaşım Makbule ile birlikte’ diyerek tepki göstermişti. Mert ve Sude bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Başa dön tuşu