SEYHAN

Adana Seyhan’da en düşük işçi maaşı 7 bin liranın üstüne çıkacak

Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Atay belediye bünyesinde çalışan işçilere güzel haberi verdi. Asgari ücretin 5500 TL olduğunu belirten Atay, belediye bünyesinde görev yapan işçilerin en düşük maaşının 7000 lira ve üzeri olacağını dile getirdi.

Asgari ücret zammı sonrasında Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Atay’dan belediye işçilerinin memnun edecek müjdeli haber geldi. Belediye işçilerinin maaşlarına değinen Atay, belediye bünyesinde çalışan işçilerin en düşük maaşının 7 bin liranın üzerinde olacağını ifade etti.

Emek verenleri düşünmek zorundayız

Seyhan için bütün çalışmayı emek veren belediye çalışanlarının yaptığını belirten Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Atay, Emek verenleri Düşünmek zorunda olduklarını dile getirdi. TÜRKİŞ’in açıkladığı açlık sınırının 6 bin lirayı geçtiğini belirten Atay, piyasaya bakıldığında verilecek olan ücretin bu rakamın üstünde olması gerektiğini dile getirdi. Atay, bu sebeple belediye çalışanlarına ödenecek en düşük ücretin en az 7 bin lira ve üstü olmasına karar verdiklerini açıkladı.

Başa dön tuşu