SİYASET

ERDEM ASFALT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçenin su, yol ve devam eden alt yapı sorununu yerinde inceledi. İlçe de mahalleleri gezerek tüm sorunları çözmek için gerekli atılımların yapılacağına dair söz verdi.

 

Çalışmaları incelemek ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Ceyhan’a gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti. Belediye Encümen Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Karalar; "Yaklaşık 2 yıldır Ceyhan'ın su ve asfalt problemini çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sağlıklı suya kavuşsun diye Ceyhan'ın bütün hatlarını değiştirdik. 260 km su isale hattı döşedik. Biraz daha sabırlı olun tüm sorunları çözeceğiz" dedi.

 

Başkan Karalar; "Ceyhan'ın Sorunlarını Çözeceğiz Bunun İçin Buradayız"

 

Ceyhan'da uzun yıllardan beri Ceyhan'ın en büyük problemi olan su ve yol sorunlarını çözmek için uğraştıklarını dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Yapılan iş çok büyük bir iş, her sokak her mahalle kazıldı. Sadece ana hat değil evlere giden borular bile yapılıyor. Dolayısıyla hala bitmeyen bağlantılar var. Bu yüzden bu sorunları biran önce bitirmek için tekrardan toplandık. Daha hızlı, daha kaliteli ve vatandaşa sıkıntı çektirmeyecek bir biçim de ne yapabiliriz diye tüm ekiplerimiz ile ortaklaşa çalışmalarımız sürüyor. Bu toplantının amacı da bu daha sıkıntılı bölgelere bir an önce el atıp bitireceğiz. Yolları da inşallah kısa sürede bitireceğiz. Bize güvenin" dedi.

 

Başkan Erdem; "Tüm sorunları Zeydan Başkanımızla el birliği ile çözeceğiz"

 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ziyaretlerinden dolayı Başkan Karalar’a teşekkür ederek, şunları söyledi; "Bölge ayrımı yapmaksızın kendi imkanlarımızla ile yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Uzun zamandır asbestli borularımız değişiyor. Bu yüzden yollarda değişimlerden dolayı bozulmalar oldu. Ama sağlıklı su içebilmemiz için bu boruların değişmesi gerekiyor. Zeydan Başkanımız ve Daire Başkanlarımız, Aski Genel Müdürümüz ile hep birlikte tekrardan toplantı yapıp, hangi aşamaya geldiğimizi bakıp acil olan bölgeleri bitirmek için cadde ve sokakları geziyoruz. Biran önce ilçemizin yol sorununu çözeceğiz" dedi. 

Başa dön tuşu