SARIÇAM

Erinç Evleri ve Elimi Tut projesi hayırlı olsun

Başkan Bilal Uludağ, “Bu proje ile kendine bakacak kimsesi olmayan yaşlı ve engelli kişilerin kendi akranlarına yakın şartlar altında yaşamlarına katkı sunmaktır. Hayırlı olsun” dedi.

 

Sarıçam Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, birim müdürleri ile Adana Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Ferhat Tapan ve Sosyal Hizmet uzmanları katıldı.

 

“Erinç Evleri ve Elimi Tut” adlı projenin protokol imza ve tanıtımında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Erinç Evleri Elimi Tut” projesiyle ilçelerinde yaşayan yakını, bakacak kimsesi olmayan, maddi imkânı bulunmayan yaşlı ve engelli bireyler için olacağını ifade etti. Uludağ, bu durumda olan kişilerin tespitlerinin belediyeleri tarafından yapılmasının ardından ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bildirileceğini ve oradan ise Bakımevine intikalinin sağlanacağını kaydetti.

 

Uludağ, “Projeyle özellikle bu konumda olan yaşlılarımızın hayatlarının kalan kısımlarında daha konforlu ve sosyal olarak akranlarına yakın şartlarda yaşamlarına katkı sunulacak. Yine ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızdan bakıma muhtaç olanlarının evlerinde kapalı kalan hayatlarının kolaylaştırılması ve sosyalleştirilmesi amaçlanmaktadır.  Ayrıca bu durumda olanların uzmanlar tarafından tedavi, bakımlarının da yapılması ve daha mutlu yaşamalarının sağlanması amaçlanmaktadır.”diye konuştu.

 

Yapılan konuşma ve değerlendirmelerin ardından“Erinç Evleri ve Elimi Tut” projesi protokolü Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ferhat Tapan tarafından imzalandı.

 
 

Başa dön tuşu