GENEL

Esenyurt’ta yol ortasında çırılçıplak spor yapan şahıs kimseye aldırış etmedi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yol ortasında çırılçıplak şekilde spor yapan yabancı uyruklu bir şahıs kendisini uyaran vatandaşlara aldırış etmedi. Son dönemde sokaklarda yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklenirken bu kez adres Esenyurt oldu. Geçtiğimiz aylarda Bebek Sahili’nde yaşanan olay çok konuşulmuş ve söz konusu görüntülere tepkiler çığ gibi büyümüştü. Bu kez de Esenyurt sokaklarından ilginç bir görüntü geldi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yol ortasında çırılçıplak şekilde spor yapan yabancı uyruklu bir şahıs kendisini uyaran vatandaşlara aldırış etmedi. Son dönemde sokaklarda yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklenirken bu kez adres Esenyurt oldu. Geçtiğimiz aylarda Bebek Sahili’nde yaşanan olay çok konuşulmuş ve söz konusu görüntülere tepkiler çığ gibi büyümüştü. Bu kez de Esenyurt sokaklarından ilginç bir görüntü geldi. Esenyurt’ta yabancı uyruklu bir şahıs kendisini çırılçıplak sokağa atarak spor yapmaya başladı. Gündeme bomba gibi düşen çıplaklık vakasının yaşandığı Esenyurt’ta şahsın çevredekilerin uyarılarına aldırış etmediği ve ilginç hareketlerini sürdürdü. Bazı vatandaşlar şahsın mahrem yerlerini dondurma kalıbıyla örtmeye çalıştı ancak şahıs spor yapmaya devam etti.

SOKAKTA ÇIRILÇIPLAK SPOR YAPTI

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Nazım Hikmet Bulvarı’nda meydana geldi. Yabancı uyruklu bir şahıs sokak ortasında çırılçıplak spor yaparken görüntülendi. Çevredeki vatandaşların şaşkınlıkla izlediği yabancı uyruklu şahıs kendisine gelen uyarılara aldırış etmeden spora devam etti. Cadde ortasında çırılçıplak bir halde spor yapan yabancı uyruklu şahıs vatandaşlardan gelen tepkilere aldırış etmedi. Bazı vatandaşlar ise şahsın mahrem yerlerini dondurma kabıyla örtmeye çalıştı. Ancak çevredekilerin uyarıları ve tepkilerine aldırış etmeyen şahıs spor yapmaya devam etti.

ELİNE SOPA ALIP VURMAYA KALKTI

Şahsın sergilediği tavırlar ve çevreden gelen tepkilere aldırış etmemesi bazı vatandaşları öfkelendirdi. Bir vatandaşın eline sopa alarak şahsa doğrulttuğu ve vurmaya kaktığı görüldü. Bazı vatandaşlar şahsın kendinde olmadığına dair yorumlar yaptı. Sokak ortasında kimseye aldırmadan çırılçıplak halde spor yapan şahsın görüntüleri çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyada da hızla yayılan görüntüler tepki topladı.

Başa dön tuşu