SPOR

Eski Fenerbahçeli Alex de Souza’dan Arda Güler paylaşımı

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, yeni sezonda 10 numaralı formanın sahibi oldu. Fenerbahçeli taraftarların sevgisini kazanan ve başarılı performansıyla her maç adından söz ettiren genç yetenek hayaline kavuştu. Fenerbahçe’de yıllarca 10 numaralı formayla yeşil sahalara çıkan Alex de Souza’dan Arda Güler paylaşımı geldi. Eski Fenerbahçeli Alex, Arda Güler’e başarılar diledi.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, yeni sezonda 10 numaralı formanın sahibi oldu. Fenerbahçeli taraftarların sevgisini kazanan ve başarılı performansıyla her maç adından söz ettiren genç yetenek hayaline kavuştu. Fenerbahçe’de yıllarca 10 numaralı formayla yeşil sahalara çıkan Alex de Souza’dan Arda Güler paylaşımı geldi. Eski Fenerbahçeli Alex, Arda Güler’e başarılar diledi. 17 yaşındaki genç yetenek Arda Güler, başarılı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Hem Fenerbahçeli taraftarlar hem de futbolseverler tarafından çok büyük bir şekilde desteklenen Arda, yeni sezonda 10 numaralı formayı taşıyacak. Hayali gerçek olan Arda Güler’e Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’dan destek geldi. Alex, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arda’ya başarılar diledi. İşte detaylar…

ALEX’TEN ARDA’YA DESTEK

Fenerbahçe’de yıllarca 10 numaralı formayı taşıyan efsane futbolcu Alex de Souza, genç yetenek Arda Güler’e yaptığı paylaşımla destek verdi. Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex, sosysl medya üzerinden yaptığı paylaşımla yeni sezonda 10 numaralı formayı taşıyacak olan Arda Güler’e Türkçe olarak başarılar diledi.

10 NUMARA ARDA GÜLER’İN

Fenerbahçe, Spor Totot Süper Lig’in yeni sezonunda 10 numaralı formayı genç futbolcu Arda Güler’e verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ‘Futbol A takımımızda 10 numaralı formayı 17 yaşındaki başarılı genç oyuncumuz Arda Güler giyecek. Arda Güler’e 10 numaralı forması, Başkanımız Ali Koç ile Teknik Direktörümüz Jorge Jesus tarafından takdim edildi. Genç oyuncumuza başarılar dileyen Ali Koç, kariyerinde hep daha çok çalışması gerektiğini söyledi. Teknik Direktörümüz Jorge Jesus da Arda’yı tebrik etti. Genç yaşta gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Arda Güler’e, Fenerbahçe tarihine geçen 10 numaralı oyuncular arasına adını yazdıracağına gönülden inandığımız zaferlerle dolu serüveninde başarılar dileriz.’ ifadelerine yer verildi.

Başa dön tuşu