MEDYA

Esra Erol meğer oyuncuymuş! Yıllar önce oynadığı dizi ortaya çıktı, “Kalp Gözü” neden açık şimdi anlaşıldı

ATV’de gündüz kuşağının vazgeçilmez isimlerinden olan Esra Erol’un bir dönem oyuncu olduğu ortaya çıktı. Ünlü sunucu meğer Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinde rol almış.

ATV ekranlarında gündüz kuşağının reyting rekorları kıran programlarına imza atan Esra Erol’un eski mesleği herkesi şaşkına çevirdi. Her ne kadar onu izdivaç programları ve realiti programları ile tanısak da Esra Erol Bir dönem çok sayıda dizide rol almış. Hatta bu diziler arasında bazıları Türkiye’nin en çok izlenen dizileri.

Televizyon ekranlarında bir döneme damga vuran izdivaç programlarından birinin sunuculuğunu üstlenen hemen ardından da gündüz kuşağında yine kendi adını taşıyan bir programa imza atan Esra Erol’un sadece sunuculuk yaptığı sanılıyordu.

Her ne kadar Esra Erol şimdilerde gündüz kuşağının aranan yüzlerinden biri olsa da Geçmiş dönemde birçok dizide rol aldığı ortaya çıktı. Üstelik ünlü Sunucunun rol aldığı dizilerden biri de Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Cennet Mahallesi.

Hatta Kanal 7 ekranlarında yıllar önce yayınlanan Kalp Gözü isimli dizide de Esra Erol oynuyor. Esra Erol’un Kalp Gözü dizisindeki rolü de bir hayli şaşırtıcı. Dizide kocasını aldatan Aysel isimli bir kadına hayat veren Erol, o dönemlerde şimdiki halinden biraz daha farklı. Ünlü sunucunun saçlarının daha kısa olduğu göze çarpan ilk detay.

Ayrıca bu dizi ile birlikte Esra Erol’un yıllar içindeki değişimi de gözler önüne seriliyor. Esra Erol’un oyunculuk yönünü bilmeyen hayranları ise bu detayına ortaya çıkması ile birlikte bir hayli şaşırdı.

Ünlü Sunucunun yıllar önce dizilerde oynadığını fark eden izleyiciler şaşkınlıklarını sosyal medya üzerinden dile getirdi. Sunuculuk kariyeri ile bir hayli başarı toplayan ve Türkiye’nin en çok takip edilen programlarından birine imza atan Esra Erol’un oyunculuk Performansı da tam not aldı. Güzel Sunucunun Yıllar İçinde daha da güzelleştiği dikkatlerden kaçmadı. Esra Erol’un Bu eski halini ilk kez görenler ise “değişimi dudak uçuklatıyor” yorumları yaptı.

Bir dönem oyunculuk yapan Ancak şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı ile reyting rekorları kıran ünlü sunucu el attığı Her işin altından başarı ile kalkıyor. Kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Esra Erol, çizgisini bozmayan isimlerden biri olarak da tanınıyor. Zaten Esra Erol’un hayranları da en çok bu yönünü seviyor.

İŞTE ESRA EROL’UN KALP GÖZÜ DİZİSİNDE ROL ALDIĞI O BÖLÜM

Başa dön tuşu