MEDYA

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Elif canlı yayında sinir krizi geçirdi

FOX TV’de canlı yayınla ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’nın yeni bölümleri ilgiyle takip ediliyor. Hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları kişilerle stüdyoda karşı karşıya gelen konuklar sıkıntılarına çare arıyor. Birbirinden ilginç konuların gündeme geldiği programda Elif olayı da çok konuşuldu. Tehdit edildiğini, evden kovulduğunu ve 2,5 aylık bebeğiyle ortada kaldığını söyleyen Elif’in başına gelenler izleyiciyi şaşkına çevirdi.

FOX TV’de canlı yayınla ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’nın yeni bölümleri ilgiyle takip ediliyor. Hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları kişilerle stüdyoda karşı karşıya gelen konuklar sıkıntılarına çare arıyor. Birbirinden ilginç konuların gündeme geldiği programda Elif olayı da çok konuşuldu. Tehdit edildiğini, evden kovulduğunu ve 2,5 aylık bebeğiyle ortada kaldığını söyleyen Elif’in başına gelenler izleyiciyi şaşkına çevirdi. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya stüdyosunda sıkıntısına çare arayan Elif, eşi Sadık’ın ve kayınvalidesinin suçlamaları karşısında canlı yayında ağlama krizine girdi. Yaşadıklarına artık dayanamayan Elif, canlı yayında gözyaşlarına boğularak adeta sinir krizi geçirdi. Sunucu Esra Ezmeci, Elif’e yöneltilen suçlamalar karşısında sinirlerine hakim olamadı. İşte detaylar…

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA ELİF OLAYI

Sıkıntılarına çare arayanların başvurduğu program Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya birbirinden şaşırtıcı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Yaşadığı sıkıntıya çare arayan Elif ise Esra Ezmeci ve ekibinden yardım istedi. Programa konuk olan ve başına gelenleri bir bir anlatan Elif’in eşi Sadık ve kayınvalidesi tarafından akıl almaz iddialarla suçlandığı görüldü. Tehdit edildiğini, eşi Sadık tarafından evden kovulduğunu söyleyen Elif, 2,5 aylık bebeğiyle ortada kaldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya stüdyosunda başına gelenleri anlatan Elif, eşi Sadık ve kayınvalidesi Firuze’nin suçlamalarına daha fazla dayanamadı ve canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Sadık, eşi Elif’i kovmadığını söylerken canlı yayına yapılan telefon bağlantılarında konuşulanlar ise Elif’i gözyaşlarına boğdu. 2,5 aylık bebeğiyle ortada kalan genç kadın eşi Sadık ve kayınvalidesi Firuze’nin suçlamaları karşısında gözyaşlarını tutamadı. Elif’e yöneltilen suçlamalar karşısında sunucu Esra Ezmeci sinirlerine hakim olamadı ve özellikle Sadık’a çocuğunun annesi hakkında yaptığı konuşmalardan dolayı sert çıktı.

Başa dön tuşu