MEDYA

Esra Erol’da Cemile sosyal medyanın gündemine oturdu! Kayınvalidesi ve kayınpederine söyledikleri şok eti, “evlerden ırak” yorumları yapıldı

Türk televizyonlarının bunu da gördü! Esra Erol’da Cemile sosyal medyanın gündemine oturdu. Kayınvalidesi ve kayınpederine yaptıkları çok konuşuldu.

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında gün geçmiyor ki ilginç anlar yaşanmasın. Bu defa da programa katılan Cemile sosyal medyanın gündemine oturdu. Esra Erol’da Cemile, eşinden ve ailesinden şiddet gördüğünü, 2 çocuğu ile evden atıldığını iddia ederek yardım istedi. Ancak Cemile’nin kayınvalidesi ve kayınpederi ile yüzleşmesi sırasında yaptıkları ise sosyal medyaya damga vurdu. Cemile kısa sürede gündeme otururken, Tansu Dayan’da Cemile’nin taklidini yaptı.

Esra Erol’da Cemile sosyal medyanın gündemine oturdu! Kayınvalidesi ve kayınpederine söyledikleri şok eti, “evlerden ırak” yorumları yapıldı. ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılan isimler zaman zaman sosyal medyanın da gündemine oturuyor. O isimlerden biri de Cemile oldu. Kocası ve ailesi tarafından eziyet gördüğünü ve 2 çocuğu ile sokağa atıldığını söyleyen Cemile, yüzleşme sırasında yaptıkları ile adeta sosyal medyaya damga vurdu.

EŞİMİN AİLESİ BENİ ÇEKEMİYOR

Ailesinin isteği ile görücü usulü eşi Ramazan ile evlendiğini belirten Cemile, aynı zamanda eşini gördüğü anda beğendiğini dile getirdi. Ancak evlendikten sonra olanlar oldu. Cemile 6 ay boyunca kayınvalidesinin köyünde yaşadı. Bu sırada ada büyük sorunlar başladı. Eşinin ailesiyle anlaşamayan Cemile kayınvalidesinin ve görümcelerinin kendisini çekemediğini de iddia etti.

EN UFAK TARTIŞMADA EVDEN KOVUYOR

2 çocuk annesi Cemile, evlilikleri boyunca eşinin kendisinin arkasında durmadığını ve ailesine karşı da kendisini savunmadığını öne sürerken, en ufak bir tartışmada da kendisini evden kovduğunu öne sürdü. Ancak Cemile’nin kayınvalidesine en büyük kızgınlığı ise doğumdan sonra başlıyor. Doğum yaptıktan sonra kayınvalidesinin yanına geldiğini söyleyen Cemile, lohusa hali ile tüm işi kendisinin yaptığını kayınvalidesinin de sokak sokak gezdiğini iddia ediyor.

YÜZLEŞME SIRASINDA YER YERİNDEN OYNADI

Cemile, kayınvalidesi ve kayınpederi ile dün canlı yayında yüzleşti. Hem de ne yüzleşmek. Karşısında kayınvalidesi ve kayınpederini görünce adeta çılgına dönen Cemile, ekrandan bile üstlerine yürümekten geri durmadı. Cemile’nin hareketleri o kadar çok dikkat çekti ki bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu. Hatta Müge Anlı taklitleri ile dikkatleri üzerine çeken Tansu Dayan bile Cemile’nin taklidini yaptı. Cemile’nin Esra Erol’da maceraları bugün de devam edecek. Bakalım daha neler göreceğiz.

Başa dön tuşu