MEDYA

Esra Erol’da Cemile stüdyoyu ayağa kaldırdı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Cemile Hanım, kocası Ramazan’ın şiddet ve hakaretine maruz kaldığını iddia ederek boşanmak istediğini söyledi. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Cemile, kocası Ramazan’ın ailesine karşı kendisini korumadığını, doğum yaptığında ailesinin hastaneye ziyarete bile gelmediğini anlattı. Yaşadığı sorunları tek tek anlatan Cemile, boşanmak istediğini tekrar tekrar söyleyerek sunucu Esra Erol’dan yardım talep etti.

Canlı yayına katılarak kocası ve ailesinden yana yaşadığı şikayetleri anlatan Cemile, kocasının kendisine ve çocuklarına sahip çıkmadığını öne sürdü. Kocasıyla görücü usulü evlendiğini söyleyen Cemile, ‘Görücü usulü tanıştık ama ilk gördüğümde eşimi sevdim. Yanlış kişiyi sevmişim. Lanet olsun onunla evlendiğim güne’ dedi. 4 yıllık evli olduklarını anlatan genç kadın evliliklerinde huzursuzluğun 1 yıl içerisinde başladığını ve sorunların devam ettiğini söyledi. Kayınvalidesi ve kayınpederinin kendisini sokağa attığını iddia eden genç kadının bu iddiaları üzerine kayınvalide ve kayınpeder canlı yayına bağlandı. Kayınvalidesi ve kayınpederini canlı yayında gören Cemile, sinir krizi geçirerek adeta stüdyoyu yıktı.

KAYINVALİDESİ VE KAYINPEDERİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Kocası Ramazan’la evliliğinde yaşadığı sorunlar sebebiyle Esra Erol’da programına katılan Cemile, kayınvalidesi ve kayınpederinin kendisini sokağa attığını iddia etti. Bu iddialar üzerine Cemile’nin kayınvalidesi ve kayınpederi canlı yayına bağlandı. Ancak onları gören Cemile, çok sinirlendi ve konuşmalarına izin bile vermeden sinirden adeta deliye döndü. Cemile’nin kendisine şiddet uyguladığını iddia eden kayınvalidesi sürekli gelinlerinden şiddet gördüklerini öne sürdü. Bu iddialar üzerine daha da sinirlenen genç kadın sürekli bağırarak kendini savunmaya çalıştı ve zaman zaman ettiği küfürler sebebiyle yayın kesilmek zorunda kaldı.

‘BİZİ ÖLDÜRECEKTİ’

Cemile’nin iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan kayınvalidesi gelini Cemile’nin kendisini boğmaya geldiğini iddia etti ve ‘Bizi öldürecekti’ dedi. Oğlu Ramazan’ın da Cemile’den bıktığını ve her gün kavga ettiklerini iddia eden kayınvalide, ‘Oğlum gelinimden çok çekti’ ifadelerini kullandı. Cemile ise kayınvalidesinin her sesini duyduğunda yerinden fırlayarak kayınvalidesine hakaretler yağdırdı.

‘BENİM DARP RAPORUM VAR’

Hakkında duyduğu tüm iddialardan sonra siniri daha da artan Cemile, ‘Benim darp raporum var’ diyerek kendisinin eşi Ramazan’dan ve görümcesinin eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Kayınvalidesinin yalan söylediğini iddia eden Cemile, komşularıyla sürekli kavga ettiği iddialarını da yalanladı. Eşi Ramazan’ın uzaklaştırma kararı olduğunu söyleyen genç kadın, ‘Ramazan sürekli bana yüzsüzsün, neden hala benim evimde oturuyorsun’ gibi sözler kullanıyordu diyerek evden neden gittiğini de anlattı. Kayınpederi ise gelini Cemile’nin sürekli oğlu Ramazan’a şiddet uyguladığını oğlunun Cemile yüzünden işini bıraktığını öne sürdü.

Başa dön tuşu