MEDYA

Esra Ezmeci Muammer-Cansu olayı! Genç kız için 1 milyon TL başlık parası istediler

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin sunumuyla FOX ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıa programına damga vuran başlık parası iddiası sosyal medyada da çok konuşuldu. Herkesi şaşırtan olaylarla ekrana gelen programda genç kız için istendiği iddia edilen başlık parası ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına damga vuran başlık parası iddiası sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin sunumuyla FOX ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıa programına damga vuran başlık parası iddiası sosyal medyada da çok konuşuldu. Herkesi şaşırtan olaylarla ekrana gelen programda genç kız için istendiği iddia edilen başlık parası ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına damga vuran başlık parası iddiası sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Esra Ezmeci stüdyosuna konuk olan Muammer isimli bir genç, babasından istemeye gittiği Cansu isimli genç kız için kendisinden 1 milyon TL başlık parası istendiğini iddia etti. Karşısına çıkan bütün engellere rağmen Cansu ile evlenmek istediğini söyleyen Muammer, 1 milyon TL’yi bulmak için çabalıyor. İşte Muammer-Cansu olayının tüm detayları…

1 MİLYON TL BAŞLIK PARASI İSTEDİLER

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin sunumuyla ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’nın bugün ekrana gelen yeni bölümünde yine şaşırtan bir olay ele alındı. Esra Ezmeci ve ekibine başvuran Muammer isimli bir genç, tanıştıktan 4 ay sonra istemeye gittiği Cansu isimli genç kızın ailesinin kendisinden 1 milyon TL başlık parası istediğini ve kendisine bir liste çıkarılarak isteklerinin sıralandığını öne sürdü.

LİSTE YAPTILAR

Canlı yayına babasıyla beraber katılan Muammer, Cansu’nun ailesinin kendisinden istediklerini de açıkladı. Muammer, sevdiği kızın ailesinin kendisinden gelin için 6 adet 25 gram bilezik, 22 ayar küpe ve altın saat, 3 yüzük (tektaş ve alyans hariç), 22 ayar 1,5 metre zincir, 22 ayar hasır kelepçe ve künye, 12 çeyrekli, koltuk takımı, yatak odası, halı, perde, tam takım beyaz eşya istediğini gelinin ailesi için ise gelinin erkek kardeşlerine 22 ayar 3 adet bilezik, gelin alma kapı arkası için 3 bin TL ve gelinin annesine yüzük istendiğini öne sürdü.

BAŞLIK PARASINI BULUP MUTLU BİR YUVA KURMAK İSTİYOR

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Muammer, Cansu’yu çok sevdiğini ve ona çok aşık olduğunu söyleyerek genç kızın ailesinin kendisinden istediği 1 milyon TL’lik başlık parasını bularak Cansu ile mutlu bir yuva kurmak istediğini söyledi.

 

Başa dön tuşu