MEDYA

Esra Ezmeci’ye öyle bir itiraf geldi ki, iğrençliğin son perdesi: Kayınpederimle beraber oldum, hamileyim, nasıl açıklayacağız!

Esra Ezmeci’nin soru cevap etkinlikleri ve çıkan rezillikler sürüyor! Öyle paylaşımlar ve itiraflar geliyor ki gerçekten inanmak kolay olmuyor. Bu defa gelen itiraf ise herkesi hayrete düşürdü.

Esra Ezmeci’ye gelen mide bulandırıcı itiraflara yenileri eklenmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok itirafı okuduk, gördük, başkalarının yerine biz utandık. Ama bu defa öyle bir itiraf geldi ki, bu artık rezalette değil. Bu olayı tanımlayacak tek bir kelime var o da iğrençlik.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimlerden biri. Ünlü psikolog, gündüz kuşağında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında gündeme gelen skandallar yetmiyormuş gibi bir de soru cevap etkinlikleri ile takipçilerinin mide bulandıran itiraflarını bizlerle paylaşıyor. Bugüne kadar Esra Ezmeci’ye yapılan bir çok itiraf gündem oldu. Hatta bazıları çok uç noktalardaydı ve sosyal medyada da günlerce konşuldu. Ama bu defa öyle bir itiraf geldi ki kabul edilir, anlaşılır bir yanı yok. İşte Esra Ezmeci’ye gelen o iğrenç itiraf…

BU İTİRAFLARI YAZAN DEĞİL OKUYAN UTANDI

Ünlü Psikolog Esra ezmeci sosyal medya hesabından yaptığı soru-cevap etkinliklerine devam ediyor. Dün akşam Esra ezmecinin Instagram hesabının hikaye bölümünde yine soru cevap etkinliği vardı. Yine iyi psikoloğa yapılan itiraflar Yazana değil okuyanlara utandırdı. Ünlü Psikolog Esra ezmeci’ye bir takipçisi şöyle bir soru yöneltti;” Kocam cinsel organına toka takmış. Fotoğraf çekip kadınlara atıyor. Doktoru tavsiye etmiş.”. Bunu okuyan Esra Ezmeci’de şaşkınlığını gizleyemedi. Hiçbir doktorun böyle bir tavsiyede bulunmayacağını söyleyen Esra ezmeci, “Esra Ezmeci danışanına şu yanıtı verdi: Hiçbir doktorun böyle bir şey tavsiye edeceğini düşünmüyorum. Hiç inanmayın.” yanıtını verdi.

Yine bir başka takipçisi ise ünlü psikolağa eşiyle cinsel hayatına ilişkin bir soruyu yöneltti. Sorulan soru “Hocam; kocam haftada 4-5 kez cinsel ilişkiye girelim diyor. Fazla değil mi? Ne yapmalıyım?” şeklinde olurken ünlü psikolog ise bu soruya “İkiniz de keyif aldıktan ve mutlu olduktan sonra fazla değil.” yanıtını verdi.

ARTIK NE AR KALDI NE EDEP

Bu sorular bir yere kadar makul olsa da gelen son bir itiraf ise herkesi şaşkına çevirdi. Bir kadın takipçisi Esra Ezmeci’ye yaptığı itirafta “Kayınvalidem öldükten sonra kayınpederimle yakınlaştık. Bir çocuğumuz olacak. Nasıl açıklarız?” diye sordu. Ünlü prikolog da bu itiraf karşısında bir hayli şaşrırıken “Bu eski eşiniz ve diğer aile üyeleri için travmatik olacaktır. Bu durumu sakince kimseyi bulaştırmadan, kimsenin kabul etmesini beklemeden çözümlemeniz en doğrusu olur.” cevabını verdi.

Başa dön tuşu