MEDYA

Evlilik en baştan çatırdadı! Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde işler çirkinleşiyor! Milyonluk yüzüğü ve düğünde takılan takıları geri istedi

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği kökünden çatırdadı. Hadise resmen boşalma açıklamasını bugün yaparken işlerde giderek çirkinleşiyor. Düğünde takılan takılar evlilik krizinde en büyük etken oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği 4 ay önce magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Çift yaklaşık 1 yıldır süren beraberliklerini ve büyük aşklarını geçtiğimiz aylarda nikah masasına taşımış ve aile arasında küçük bir düğün yapmıştı. Çiftin daha büyük bir düğün yapacağı konuşulurken Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin bir konseri sırasında gözyaşlarına boğulması evlilikte kriz var iddialarını da beraberinde getirmişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evlilik yüzüklerini çıkarması ise iddiaları daha da alevlendirdi. Ancak çiftin hayranlarının bu evlilikten yine de bir ümidi vardı. Hatta önceki gün Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda arkada Hadise’nin göründü de iddia edildi. Yine Mehmet Dinçerler’in dünkü mekan açılışında yüzüğünü tekrar parmağına takması çiftin barıştığını haberleri gündeme getirdi. Fakat dün akşam saatlerinde Hadise ye yakın isimlerden gelen bir açıklama sosyal medyayı adeta çalkaladı.

HADİSE BOŞANMA DAVASINA AÇTI

Hadise’nin boşanma davasına açtığı ve Beykoz adliyesine dilekçe verdiği yönünde iddialar akşam saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu sabah saatlerinde ise Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak boşanma iddialarını doğruladı. Hadise, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada, “Anlaşarak sonlandır almadığımız için boşanma davası açtığını sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar dilerim. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BOŞANMA SEBEBİ PSİKOLOJİK BASKI

Hadise’nin boşanma dilekçesinin Ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler e avukatı Hakan Öncel aracılığı ile boşanma davası açan Hadise, boşanma dilekçesinde eşinin sanat hayatında kısıtlayıcı tavırlar sergilediğini ve bunun psikolojik baskı boyutuna ulaştığı yönünde iddialarda bulundu. Ayrıca boşanma dilekçesinde çok dikkat çeken bir detay daha vardı.

DÜĞÜNDE TAKILAN TAKILARI GERİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Hadise’nin boşanma dilekçesinde Mehmet Dinçerler’in hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğü geri istediği de iddia edildi. Boşanmak için böyle bir şart koştuğu iddia edilen Mehmet Dinçerler iddiaya göre düğünde takılan tüm takıları da Hadise’den geri istiyor. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu iddialar sonrasında birçok sosyal medya kullanıcısı işlerin çirkinleştiğini yazdı. Hadise’nin mutluluğu hak ettiğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları özellikle takı ve yüzük gibi konuların gündeme gelmesinin çok çirkin olduğunu düşünüyor.

Başa dön tuşu