MEDYA

Kriz var denmişti! Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinden ilk haber geldi! Kriz var mı yok mu?

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz iddialarına ilk açıklama geldi. Hadise ye yakın bir isim evlilikteki kriz iddiaları ile ilgili konuştu. Peki, Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu?

Ünlü sanatçı şarkıcı Hadise ve iş İnsanı Mehmet Dinçerler sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin son günlerde yüzüklerini takmaması kriz iddialarını da beraberinde getirmişti. Nihayet Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinden ilk haber geldi. Hadise cephesinden çok yakın bir isim evlilikteki kriz iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu?

Son aylarda Türkiye’nin en gözde çiftlerinden olan Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde kara bulutlar dolaştığı Son Günlerin en önemli magazin iddialarından Biri haline dönüşmüştü. Önce Hadise’nin konserde alyansını ve tek taşını takmaması ardından da küçük bir yol şarkısını seslendirirken gözyaşlarına boğulması kriz iddialarını ayyuka taşımıştı. Sonrasında ise Mehmet Dinçerler’in yeni iş yerinin açılışına Hadise’nin katılmaması ve bu defa ünlü iş insanının Parmağında yüzük olmaması boşanma iddialarına ayyuka çıkarmıştı. Magazin basınında Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu sorusu sorulurken çifte yakın bir isimden açıklama geldi.

Krizin sebebi bebek mi?

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin alyanslarını çıkarması kriz iddialarını doğrular nitelikte olurken krizin sebebi ile ilgili ise bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Hadise ve Mehmet Dinçerler çıktı bebek konusunda fikir ayrılığına düştü. Hadise’nin evlenmek ve anne olmak istediği çok uzun zamandan beri biliniyordu. Ancak ünlü iş insanının çocuk yapma fikrini sıcak bakmadığı çiftin arasının Bu sebeple açıldığı öne sürüldü. Magazin basınında yer alan haberlere göre çiftin bu kararında ailelerin bir etkisi yok. Hatta tam tersine aileler ünlü çifti barıştırmak için devreye girdi.

Hadise cephesinden yalanlama geldi

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftliğinin ayrılacağı yönünde iddialar gündeme gelirken ilk yalanlama Hadise cephesinden geldi. Ünlü şarkıcının yakın bir arkadaşı iddiaların doğru olmadığını ve çiftin evliliğinde bir problem olmadığını söyledi. Bu yakın arkadaş her şeyin yolunda olduğunu söylerken yüzükler konusunda ise bir açıklama yapmadı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu?

Ancak magazincilere göre Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin evliliğinde kara bulutlar var. Bu sorunun çözülmesi için ise iki tarafın da Ailesi devreye girdi. Hatta iddialar arasında sanılanın aksine Mehmet Dinçerler’in ailesinin Hadise’yi çok sevdiği ve bu sebeple çifti barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği konuşuluyor.

Başa dön tuşu