SPOR

Fatih Terim Belgeseli İş Bıraktırdı!

Netflix'in Fatih Terim belgeseli yayınlandı. Ancak hesapta olmayan bir şeyler oldu!

Netflix’in Fatih Terim belgeseli nihayet çıktı. Merakla beklenen Fatih Terim belgeseline ilgi yoğundu. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe tüm takım taraftarlarının merakla beklediği belgesele İtalyanlardan da ilgi geldi.

Dünyanın en popüler dijital dizi film izleme platformu olan Netflix’de yayınlanan Türkiye’nin en başarılı tekndik adamı Fatih Terim belgeseli bugün yayına girdi. 15 Eylül itibariyle yayına çıkan belgesele ilgi beklenildiği üzere yoğun oldu.

Fatih Terim belgeseli ne zaman? Netflix Fatih Terim belgeseli kaç bölüm olacak? Fatih Terim belgeselinde hangi ünlüler var?

İŞ BIRAKTILAR!

Futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği Fatih Terim belgeseli dört bölümden oluşuyor. Belgeselin senaryosunu Altuğ Gültan yönetmenliğini ise Burak Aksoy yaptı. Fatih Terim belgeseli Perşembe yani bugün yayınlandı. Hafta içi yayına çıkan Terim belgeseli iş bıraktırdı. Belgeseli merakla bekleyen futbolseverler dün gece itibariyle belgeseli izlemeye koyuldu.

Sosyal medyada Fatih Terim belgeseli için “Bugün iş verenler çalışanlardan performans beklemesin. İmparator belgeseli izlenecek” yorumları yapıldı.

Başa dön tuşu