SPOR

AEK Larnaca nerenin takımı? AEK Larnaca hangi ülkenin takımı?

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin gruptaki rakipleri 26 Ağustos 2022 Cuma (bugün) belli oldu. Dün akşam Kadıköy’de Austria Wien ile oynadığı karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçe’nin gruptaki rakipleri belli oldu. Bugün İstanbul’da çekilen kura ile temsilcimizin gruptaki rakipleri tek tek açıklandı. Fenerbahçe’nin gruplardaki rakiplerinden biri de AEK Larnaca oldu. Takımların belli olmasıyla araştırmalar hız kazandı.

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin gruptaki rakipleri 26 Ağustos 2022 Cuma (bugün) belli oldu. Dün akşam Kadıköy’de Austria Wien ile oynadığı karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçe’nin gruptaki rakipleri belli oldu. Bugün İstanbul’da çekilen kura ile temsilcimizin gruptaki rakipleri tek tek açıklandı. Fenerbahçe’nin gruplardaki rakiplerinden biri de AEK Larnaca oldu. Takımların belli olmasıyla araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe’nin gruplardaki rakiplerinden biri de AEK Larnaca oldu. Kurada AEK Larnaca çıkmasıyla takımla ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, AEK Larnaca takımı? AEK Larnaca hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin gruplardaki rakipleri kim? Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE’NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi B grubundaki rakipleri az önce çekilen kura ile belli oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe B grubunda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile eşleşti.

AEK LARNACA NERENİN TAKIMI?

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi B grubundaki rakiplerinden biri olan AEK Larnaca takımı araştırılmaya başlandı. AEK Larnaca, sahil kenti Larnaka’nın takımı olan Kıbrıslı spor kulübüdür.

GRUP MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bugün İstanbul’da gerçekleştirilen kura çekimlerinin ardından temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Şimdi gözler grup maçlarının başlayacağı tarihe çevrildi. UEFA Avrupa Ligi’nde grupların çekilen kuralar sonucunda belli olmasının ardından maç tarihleri merak edilmeye başlandı. İki turnuvada da grup maçları 8 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 3 Kasım 2022 tarihinde sona erecek. Final maçı ise 31 Mayıs 2023 tarihinde Maceristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskas Arena’da oynanacak.

Başa dön tuşu