MEDYA

Herkes sebebini merak ediyordu, nihayet anlattı! Müge Anlı büyük sırrını verdi, duyanlar şaşkına döndü

Uzun yıllardan beri ATV ekranlarında kendi adını taşıyan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyenlerin gönlüne taht kuran Müge Anlı özel hayatı ile de merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren ünlü sunucu hakkında senelerdir cevabı merak edilen bir soru var.

Herkes sebebini merak ediyordu, nihayet anlattı! Müge Anlı büyük sırrını verdi, duyanlar şaşkına döndü. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile adeta izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Ekranların en sevilen ve güvenilen isimlerinden olan Müge Anlı geçtiğimiz ayda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girerek mutluluğa bir adım attı. Herkesin yakından takip ettiği özel hayatına dair detayları da merak ettiği Müge Anlı ile ilgili çok uzun zamandan beri merak edilen bir soru var. Müge Anlı’nın canlı yayında Neden sürekli elbise ya da etek tercih ettiği izleyiciler tarafından da merak konusu olmuştu. Müge Anlı neden pantolon duymuyor, neden sürekli elbise giyiyor gibi soruların yanıtı bir süredir araştırıyordu. Müge Anlı Nihayet herkesin merak ettiği o soruya cevap verdi.

Yıllardır güven veren dobra tavırları ile televizyon ekranlarında yerini alan ve izleyicilerin de gönlüne taht kuran Müge Anlı’nın özel hayatı didik didik ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Dünya evine giren ünlü sunucu ile ilgili merak edilen çok fazla soru var. kardeşi, kızı, eşi, kıyafetlerine kadar her şey araştırılıyor. Hatta bazen izleyicileri Müge Anlı’nın yıllardır ekranlarda neden hiç pantolon giymediğini sürekli elbise ya da etek tercih ettiğinizde merak ediyordu. Bu sorunun cevabı Nihayet Müge Anlı’nın bizzat kendisinden geldi.

MÜGE ANLI NEDEN SÜREKLİ ELBİSE GİYİYOR?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Yaklaşık 15 yıldan bu yana izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için artık sayılı günler kaldı. Program başlamadan önce Müge Anlı ile ilgili bir çok detay da merak konusu oldu. Özellikle ünlü Sunucunun neden programında sürekli elbise giydiği pantolon giymediği merak ediliyor. Müge Anlı Bu soruya bizzat kendisi yanıt verdi. Kendisine sorulan soru ile ilgili konuşan Müge Anlı, özel bir sebebi olmadığını belirterek elbiseyi kendisine daha çok yakıştırdığın ı Bu sebeple de elbise giymeyi tercih ettiğini söyledi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2022 YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diğer yandan Müge Anlı hayranlarına Müge Anlı ile Tatlı Sert müjdesi de geldi. Sevilen Sunucunun ekranlara geri döneceği tarih Nihayet belli oldu. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 2022 yayın tarihi açıklandı. Sonucu Müge Anlı 26 Ağustos Pazartesi günü itibariyle yeniden ekranlarda yerini alacak. Müge Anlı’da yeni sezonda da çok fazla konuşulacak konu bulunacak kayıp var. Bu konu hakkında açıklama yapan Müge Anlı ekrana dönmek için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Başa dön tuşu