SPOR

Fenerbahçe Nemanja Bjelica transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı yeni transferini Az önce açıkladı. 2013-2015 yılları arasında da sarı-lacivertli takımda forma giyen Sırp oyuncu Nemanja Bjelica yeniden Fenerbahçe'de.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takıma güçlü takviyeler yapan yönetim yeni transferi Az önce duyurdu.

NEMANJA BJELİCA YENİDEN FENERBAHÇE’DE

Sarı-lacivertli takımdan bugün yapılan açıklamaya göre Sırp basketbolcu Nemanja Bjelica yeniden Fenerbahçe’ye transfer edildi. Fenerbahçe basketbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalarken resmi açıklamada Biraz önce yapıldı. Bjelica, 2013-2015 yılları arasında da sarı lacivertli takımın formasını terletmişti.

NBA’DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sırbistan’ın başkenti belgrad’da 9 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelen basketbolcu Nemanja Bjelica, 2007-2008 sezonunda Avusturya’nın Arkadia Traiskirchen Takımında profesyonel basketbol kariyerine başladı. Şu anda 34 yaşında olan basketbolcu son olarak NBA’de Golden State Warriors forması giydi. 2021-2022 sezonunda NBA de oynayan basketbolcu burada şampiyonluk sevincine de ulaştı.

Yeni başarılarla dolu olan basketbolcu, 102 Euroleague ve 445 NBA maçında forma giydi. Ayrıca Sırbistan milli takım formasını da giyen Bjelica, Milli Takım forması ile 2009 Avrupa Şampiyonası ve 2014 dünya Şampiyonası’nda Gümüş madalyanın sahibi oldu.

Başa dön tuşu