SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kameralar önünde yaptığı hareketle tepki topladı

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu oldukça hareketli başladı. Hakemlerle ilgili tartışmalar yeni sezonda da devam ederken son olarak Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin hakem Yasin Kol’u bir daha maçlarına istemediğine dair açıklamalarına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den yanıt geldi. Büyükekşi’nin kameralar önündeki yanıtı Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı.

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu oldukça hareketli başladı. Hakemlerle ilgili tartışmalar yeni sezonda da devam ederken son olarak Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin hakem Yasin Kol’u bir daha maçlarına istemediğine dair açıklamalarına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den yanıt geldi. Büyükekşi’nin kameralar önündeki yanıtı Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçın ardından bir açıklama yapmış ve bir daha hakem Yasin Kol’u maçlarında istemediğini belirtmişti. Çebi’nin açıklamalarına TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den yanıt geldi. Düzenlediği basın toplantısında kameralar önünde elini masaya vura vura konuşan Büyükekşi, siyah beyazlı taraftarları kızdırdı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ’DEN TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Süper Lig’in yeni sezonu oldukça hararetli başladı. Hakemlerle ilgili tartışmalar yeni sezonda da devam ederken son olarak Alanyaspor-Beşiktaş maçının hakemi Yasin Kol’a eleştiri yağmıştı. Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş’ın hakemle ilgili yorumları gündem olmuştu. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir daha hakem Yasin kol’u Beşiktaş maçlarında istemediklerini dile getirmişti. Ahmet Nur Çebi’nin bu açıklamasına karşılık TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den de bir açıklama geldi. Basın toplantısı düzenleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, elini masaya vura vura ‘O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum sözlerinin karşılığı bizde yok’ dedi.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR AYAĞA KALKTI

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin düzenlediği basın toplantısında kameralar karşısında elini masaya vura vura ‘Hakem atamalarını algoritmalar yapıyor. O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum sözlerinin karşılığı bizde yok.’ İfadelerini kullanması Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Sosyal medya üzerinden Büyükekşi’ye tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar Büyükekşi’nin elini masaya vura vura konuşmasını eleştirdi.

 

Başa dön tuşu