SPOR

Kim Min Jae’nin İtalya’ya gideceği tarih belli oldu

Fenerbahçe'de bir yıldız daha veda ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takımda Kim Min Jae’nin gideceği tarih netleşti.

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi yaprak dökümü devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi girmek isteyn ve şampiyonluk iddiasını bu sezon da sürdüren sarı-lacivertli kulüp ayrılık haberleriyle spor manşetlerindeki yerini almaya devam ediyor. Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile yepyeni bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de yeni sezon transferlerinin yanı sıra takımda yaşanan ayrılıklar da çok konuşuldu. Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi en çok şaşırtan ayrılık hiç kuşkusuz başarılı savunmacı Kim Min Jae oldu. İtalya’ya gideceği kesinleşen Kim Min Jae’nin vedası taraftarları bir hayli üzdü. Başarılı bir sezonu geride bırakan ve Fenerbahçeli taraftarları umutlandıran Güney Koreli futbolcunun yeni takımına gideceği tarih de belli oldu.

Kim Min Jae Veda Ediyor

Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Güney Koreli futbolcu Kim Min Jae takımdan ayrılıyor. Çok başarılı bir sezonu geride bırakan ve taraftarın sevgilisi haline gelen başarılı savunmacı ayrılık haberiyle sarı-lacivertli taraftarı bir hayli üzmüştü. Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi taraftarı yıkan ayrılık haberinin ardından Kim Min Jae’nin takımdan ayrılacağı tarih merak edilmeye başlandı. İtalya’ya transfer olan 25 yaşındaki savunma oyuncusunun Salı veya Çarşamba günü Napoli için sağlık kontrollerinden geçmek üzere İtalya’ya gideceği öğrenildi.

20 Milyon Euro Bonservis Bedeli

Kim Min Jae, Napoli için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Salı veya Çarşamba günü İtalya’ya gidecek. Napoli’nin transfer ettiği genç savunma oyuncusu Kim Min Jae için Fenerbahçe’ye 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Öte yandan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ise daha önceki açıklamasında, ‘Kim Min Jae transferini yakında tamamlamayı umuyoruz. Güney Koreli bir futbolcu ile sözleşme imzalamayı çok isterim.’ demişti.

Başa dön tuşu