SPOR

Fenerbahçe’nin eski başkanı çalışanlarını tokatlayıp küfürler yağdırdı

Kayalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kaya, Moda’da bulunan bir inşaata geldi ve burada çalışanlarına küfürler yağdırdıktan sonra tokat attı. Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık yapan Tahsin Kaya’nın çalışanlarını tokatladığı anlara ait görüntüler hem cep telefonu kameralarına hem de güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde bir dönem başkanlık yapan Kayalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kaya’nın çalışanlarına tokat attığı anlar görenleri şaşkına çevirdi. Moda’da bulunan bir inşaata gelen ve burada çalışanlarına tokat atarak küfürler yağdıran Tahsin Kaya’nın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntüleri gündem olurken çalışanların ise olayın ardından Kaya’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

ÇALIŞANLARINA TOKAT ATTI

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yapan Kayalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kaya, çalışanlarını tokatladığı görüntülerle gündemde. Tahsin Kaya’nın şirketin yönetim kurulu üyeleri ile anlaşmazlık yaşadığı ve bazı sıkıntılar yaşanmaya başladığı öğrenildi. Kayalar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kaya’dan habersiz Moda’da bulunan bir inşaatı taşeron şirkete verdi. Tahsin Kaya ise kendisinden habersiz taşeron şirkete verilen inşaatı basarak çalışanları tokatladı.

KÜFÜRLER YAĞDIRDI

Kadıköy Moda’daki inşaatı basan ve çalışanlara küfürler yağdırarak tokat atan Tahsin Kaya’nın bu anları hem güvenlik kameraları hem de cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Tokatlama ve küfür olayına maruz kalan çalışanların olayın ardından adliyeye giderek Tahsin Kaya2dan şikayetçi oldukları öğrenildi.

Başa dön tuşu