SPOR

Fenerbahçe’nin toplam borcu açıklandı

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken olağan yüksek divan kurulu toplantısı da bugün Faruk Ilgaz tesislerinde yapıldı. Toplantıya birçok branşta sporcu katılırken Fenerbahçe divan kurulu başkanı Uğur Dündar açılış konuşmasını yaptı. Toplantıda Fenerbahçe'nin borcu da açıklandı.

Fenerbahçe’nin olağan yüksek divan kurulu toplantısı bugün Faruk Ilgaz tesislerinde yapıldı. toplantıda kulübün sorunları ve kulübe dair birçok konu ele alınırken açılış konuşmasını divan kurulu başkanı Uğur Dündar gerçekleştirdiği. Ayrıca Fenerbahçe’nin olağan Divan Kurulu toplantısında kulübün toplam borcu da açıklandı.

UĞUR DÜNDAR AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

Fenerbahçe’nin Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan olağan yüksek Divan Kurulu toplantısında açılış konuşmasını Fenerbahçe divan kurulu başkanı Uğur Dündar gerçekleştirdi. Gelecek yıl Türk futbolunda Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. yılının kutlanacağını belirten Uğur Dündar, Fenerbahçe’nin Türk futbolunda kazandığı şampiyonlukları Şanlı tarih kayıtlarına yazmanın Başkan Ali Koç’un Üstün gayretleri ile olduğunu dile getirdi. Bu sezon Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı forma kullanacağını hatırlatan Uğur Dündar, Fenerbahçeli taraftarlar bu konuda tebrik etti.

FENERBAHÇE’NİN GÜNCEL BORCU AÇIKLANDI

Diğer yandan toplantıda Fenerbahçe’nin güncel borcu da açıklandı. Sarı-lacivertli takımın 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla toplam borç ve yükümlülüklerinin 6 milyar 423 milyon TL olduğu bildirildi.

Başa dön tuşu