BÜYÜKŞEHİR

FETÖ Hava Kuvvetleri sorumlusu Adana’da yakalandı

Adana son dakika haberine göre 2018 yılından bu yana FETÖ'nün Hava Kuvvetleri sorumlusu olmak suçundan aranan Ferhat Özhan yakalandı.

2018 yılından bu yana FETÖ Hava Kuvvetleri sorumlusu olma suçu ile aranan Ferhat Özhan Adana’da yakalandı. Şüphelilerin yurt dışına kaçmış hazırlığında olduğu belirlenirken emniyete yapılan işlemleri sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKLANDIĞI ADRESE BASKIN DÜZENLENDİ

Adana Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde firari FETÖ üyelerinin yakalanması için özel bir ekip oluşturuldu. Kentte teknik ve fiziki takip yürüten terörle mücadele ekipleri fetö Hava Kuvvetleri sorumlusu olarak 4 yıldır hakkında yakalama kararı bulunan 34 yaşındaki Ferhat Özhan’ın Kaldığı adresi tespit etti. Beyazevler Mahallesi’nde bir apartman dairesinde şüphelinin saklandığı ihbar üzerine operasyon yapan ekipler Ferhat Özhan’ı gözaltına aldı.

YURT DIŞINA KAÇIŞ HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Adreste yapılan aramada ise 84 gram altının ilgili 600 TL, 11 bin 500 dolar ve 8500 Euro ele geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülen son yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu