SPOR

Fransa’da Trabzonspor taraftarlarına ırkçı müdahale

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor’un Fransa2da rakibi Monaco ile oynadığı maç öncesinde Trabzonspor taraftarlarına uygulanan ırkçı müdahale tepki topladı. Fransız polisinin maça giriş esnasında Trabzonspor taraftarlarının üzerini arama şekli gündem oldu. Türk taraftarlara uygulanan muameleye tepkiler çığ gibi büyüdü. Polislerin Trabzonspor taraftarlarının üzerini köpeklerle aradığı görüldü.

Trabzonspor’un Monaco’ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın öncesinde kaydedilen görüntüler tepki çekti. Takımına destek vermek için Fransa’da kendilerine ayrılan tribünleri dolduran Trabzonspor taraftarları maç girişinde çirkin bir muameleyle karşılaştı. Fransız polisinin taraftarların üzerini köpeklerle aradığı ve özellikle kadın taraftarların arama esnasında korku dolu anlar yaşadığı öğrenildi.

FRANSIZ POLİSİNDEN ÇİRKİN MUAMELE

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Trabzonspor’un Monaco ile oynadığı maç öncesinde Trabzonspor taraftarlarına uygulanan çirkin müdahaleye tepki yağıyor. Temsilcimizin 3-1 yenildiği maçın hemen öncesinde bordo mavili taraftarlara uygulanan müdahale pes dedirtti. Takımına destek vermek için gelen taraftarların üzeri köpeklerle arandı.

ZOR ANLAR YAŞANDI

Fransa’da Trabzonspor’u desteklemek için kendilerine ayrılan tribünü dolduran Trabzonspor taraftarları Fransız polisinin ırkçı muamelesine maruz kaldı. Maça giriş sırasında taraftarların üzerinin köpeklerle arandığı ve taraftarların zor anlar yaşadığı öğrenildi. Arama yapıldığı sırada köpeğin bir taraftarın ısırmaya kalktığı da iddia edildi.

TRABZONSPOR GRUPTA 3. SIRADA

Monaco-Trabzonspor karşılaşması 3-1 tamamlanırken Trabzonspor aldığı bu sonuçla H Grubu’nda 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Trabzonspor, H Grubu’ndaki bir sonraki maçını ise 13 Ekim 2022 tarihinde kendi evinde Monaco ile oynayacak.

Başa dön tuşu