TEKNOLOJİ

Galaxy Z Fold 4 Modelinde Ekran Altı Kamerasının Görünürlüğü Azalacak

Samsung'un önümüzdeki günlerde tanıtımını gerçekleştireceği akıllı telefon modelinde detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung son yıllarda inovatif tasarım modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya gayret ediyor. Şirketin katlanabilir tasarıma sahip olan modelleri telefon pazarında ilgi çekmeye devam ediyor. Samsung’un 10 Ağustos’ta tanıtacağı cihazlar arasında da yer alan Galaxy Z Fold 4 hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold 4’te Kamera Daha Az Görünür Olacak

Akıllı telefon üreticileri son yıllarda ekran/gövde oranını arttırmak için ekrandan tuşları kaldırdı ve çentikli tasarımlara geçtiler. Samsung da Galaxy Z Fold 3 modeli ile birlikte ekran altı kamera teknolojisini kullanarak tam ekran telefon kullanım deneyimini sağlamaya başladı. Şirketin 10 Ağustos’ta tanıtacağı Galaxy Z Fold 4 modelinde de söz konusu özelliği kullanması ve geliştirmesi bekleniyor. Samsung, Galaxy Z Fold 4’te ekranın üst bölümünde ekran çözünürlüğünü yüzde 40 oranında arttırarak kameranın daha az görünür olması sağlanacak.

Galaxy Z Fold 4’ün detaylı teknik özellikleri ve tasarımı 10 Ağustos’ta düzenlenecek Samsung etkinliğinde ortaya çıkacak.

Başa dön tuşu