GENEL

Gaziantep’te başına maganda kurşunu isabet eden 13 aylık bebek hayatını kaybetti

Maganda kurşunu 13 aylık bir bebeği hayattan kopardı. Gaziantep’te, henüz 13 aylık olan Kaan bebek, başına nereden geldiği belli olmayan bir merminin isabet etmesi sonucunda hayatını kaybetti. Bahçede gezdirildiği sırada başına isabet eden mermi sebebiyle yaralı olarak hastaneye kaldırılan minik bebeğin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ablası tarafından bebek arabasının içinde bahçede gezdirildiği sırada başından kan gelen 13 aylık Kaan Taş, ailesi tarafından hemen hastaneye götürüldü. Hastanede başına kurşun isabet ettiği belirlenen minik Kaan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Maganda kurşunu ile hayattan koparılan minik bebeğin cenazesinin Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.

BAHÇEDE BAŞINA KURŞUN İSABET ETTİ

Olay, Gaziantep Şehitkamil ilçesi Fıstıklık Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ablası tarafından yaşadıkları sitenin bahçesinde bebek arabası içinde gezdirildiği sırada başından kan gelen Kaan Taş, hastaneye kaldırıldı. Hastanede başına kurşun isabet ettiği belirlenen minik bebeğin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

MAGANDA KURŞUNU MİNİK KAAN’I HAYATTAN KOPARDI

Nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu ile hayattan koparılan Kaan bebeğin cenazesinin ilk olarak otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği daha sonra da defnedilmek üzere ailesine teslim edildiği bilgisi paylaşıldı.

POLİS EKİPLERİ SİLAHI ATEŞLEYEN KİŞİYİ ARIYOR

Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden 13 aylık Kaan bebeğin Adıyaman’ın Besni ilçesine defnedileceği öğrenildi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri silahı ateşleyen kişinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Başa dön tuşu