GENEL

Gaziantep’te bir evde derin dondurucudan çocuk cesedi çıktı

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda evdeki derin dondurucunun içinden 3 yaşındaki bir çocuğun cesedi çıktı. Yapılan inceleme sonucunda cansız bedenine ulaşılan küçük çocuğun vücudunda darp izlerine de rastlandı. Cesedin 3 yaşındaki bir kız çocuğuna ait olduğu bilgisine yer verilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İstanbul’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahsın annesini vahşi bir şekilde katletmesinin ardından kan donduran bir haber de Gaziantep’ten geldi. Şahinbey ilçesindeki bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda çocuk cesedi buldu. Cansız bedenine ulaşılan küçük kızın bedeninde darp izlerine de rastlandı.

DERİN DONDURUCUDAN ÇOCUK CESEDİ ÇIKTI

Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenlendi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında evde arama yapıldı. Yapılan aramada derin dondurucuda kız çocuğuna ait bir ceset bulundu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Derin dondurucuda bulunan ve 3 yaşındaki bir kız çocuğuna ait olduğu değerlendirilen cesedin bir süredir bekletildiği düşünülürken ceset, incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede ise küçük kızın bedeninde darp izlerine rastlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BAĞCILAR’DAKİ VAHŞET KAN DONDURMUŞTU

Dün, İstanbul Bağcılar’da meydana gelen olay herkesi dehşete düşürmüştü. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 26 yaşındaki A.S., annesini bıçaklayarak öldürmüş ve kafasını keserek balkondan aşağı fırlatmıştı. Annesini vahşice katleden ve olayın ardından gözaltına alınan A.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu