GENEL

Önce indirim sonra bindirim! Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme, yarın zam geliyor

Akaryakıt fiyatları son günlerde küçük indirimlerle gündeme gelse de yarından itibaren yeniden zam geliyor. Petrol fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanırken araç sahiplerini de bir hayli üzecek haber geldi. Dolar kuru ve Brent Petrol fiyatlarını yukarı yönlü hareket etmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına zam yapılacak. 30 Temmuz cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG'de 30 kuruş fiyat artışı olacak.

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından en çok takip edilen başlıklar arasında yer alıyor. Dünyada petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler yaşanırken dolar kurunda da yukarı yönlü hareketlilik hala devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim haberleri ile gündeme gelen akaryakıt fiyatlarından bu defa kötü haber geldi. Uluslararası piyasalarda brent petrolün varil fiyatı 102,29 dolardan işlem görürken Petrol fiyatlarındaki Bu artış pompa fiyatlarına da yansıyacak.

30 TEMMUZ’DA LPG’YE ZAM GELİYOR

Geçtiğimiz hafta indirim haberleri ile gelen gündeme gelen akaryakıt fiyatlarına bu defa zam geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 30 Temmuz cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına 30 kuruş zam yapılacak. Benzin ve motorin grubunda ise Şimdilik bir değişiklik beklenmiyor.

29 TEMMUZ GÜNCEL BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI

Akaryakıt fiyatlarına zam öncesinde güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 29 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları şöyle;

İstanbul’da motorin litre fiyatı 24,48 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 10,52 liradan satılıyor.

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 10,97 liradan satılıyor.

Başa dön tuşu