SİYASET

Gelecek Partisi’nden Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına tam destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiası kulislerde İyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. Altılı masanın ortaklarından olan gelecek karşısından de Kılıçdaroğlu'na destek geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok emek verdiğini belirterek kimsenin adaylığına karşı çıkamayacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiası son günlerde kulislerde dolaşıyor. Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada iktidar olması halinde ÖTV’yi kaldıracağını söylemiş ve adaylık için yeşil ışık yapmıştı. Altılı masanın ortaklarından Gelecek Partisi’nden de Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek geldi.

ADAYLIĞINA KİMSE KARŞI ÇIKAMAZ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığı ile ilgili konuştu. CHP liderinin cumhurbaşkanı adayı olma ihtimaline kimsenin karşı çıkamayacağını belirten Üstün, CHP liderinin emeklerinin tüm toplum tarafından bilindiğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle Ankara İstanbul seçimleri ve İYİ Parti’nin seçimlere girmesinde büyük Emek harcadığını belirten da Üstün, şu anki söylemlerinden de cumhurbaşkanı adayı olmasının kabul edilebilir bir durum olduğunu çıktığını ifade etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK YAKTI

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hala netleşmedi. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile adaylık için yeşil ışık yaktı. Kulislerde de altılı masanın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağı konuşulurken sosyal medyadan bu konuda tepki sesleri yükseldi. Birçok CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmasını istemiyor. Adaylık için CHP’den Mansur Yavaş öneriliyor.

Başa dön tuşu