GENEL

3 kamu bankası peş peşe açıkladı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası kimlik kartıyla gelene anında 10.000 TL ödüyor

3 kamu bankası peş peşe açıkladı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası kimlik kartıyla gelene anında 10.000 TL ödüyor. Acil nakit ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşın imdadına kamu bankaları yetişiyor. Üç kamu Bankası bugün peş peşe son dakika duyuruları ile vatandaşlara nakit para imkanı sağlayacağını açıkladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halk Bankası kimlik kartı ile giden herkese 10.000 TL'ye Varan hızlı nakit para verecek. Kamu bankalarının düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler haberimizin devamında…

3 kamu bankası peş peşe açıkladı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası kimlik kartıyla gelene anında 10.000 TL ödüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşın imdadına koşmaya devam ediyor. Düşük faizli ya da sıfır faizli kredi kampanyasına araştıran vatandaşlar için bugün 3 bankadan peş peşe açıklama geldi. Başvuru yapan herkese acil nakit para verilecek. Üstelikte kefilsiz, şartsız ve düşük faizli olarak hızlı Kredi imkanı sağlanacak. Kamu bankaları her zaman olduğu gibi ekonomik kriz sürecinde de vatandaşa destek olmaya devam ederken 10.000 TL’ye Varan nakit kampanyası için sadece T.C. kimlik kartı ile giderek başvuru yapmak yeterli oluyor.

Türkiye’de bir süredir devam eden ekonomik kriz artık vatandaşlara nefes alacak imkan tanımıyor. Neredeyse herkes geçilmekte güçlük çekiyor herkesin borcu var. Birçok kişide bu darboğazdan kurtulabilmek için bankaların sağladığı düşük faizli kredi kampanyalarını değerlendirmeye çalışıyor. Ekonomik krizin pençesinde bunalan ve bu durumdan Kurtulmak isteyen vatandaşlar için üç kamu Bankası’ndan peş peşe düşük faizli kredi duyurusu geldi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halk Bankası T.C. kimlik kartı ile giderek başvuru yapan vatandaşlara 10.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi kampanyası başlattı.

HALK BANKASI DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye’nin en çok müşterisi bulunan kamu bankalarından olan Halk Bankası acil nakit para ihtiyacı olanlar için düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Nakit desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar T.C. kimlik Kartı ile Halk Bank şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. 10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli verilen krediler de herhangi bir kefil ya da şart istenmiyor. Doğrudan onaylanan nakit talebiniz ATM’den hesabınıza yatırılıyor.

ZİRAAT BANKASI DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

100 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’de en çok tercih edilen bankalardan olan Ziraat Bankası da acil Nakit paraya ihtiyacı olanlara düşük faizli kredi imkanı sağlayan bankalar arasında bulunuyor. Ziraat Bankası da 10.000 TL’ye Varan acil nakit ihtiyaçlarınızı koşulsuz şartsız karşılıyor. 36 ay vadeli düşük faizli Ziraat Bankası kredisi kullanmak isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubesine TC kimlik kartı ile başvuru yapabilirler. Herhangi bir kefil ya da ek koşulda istenmiyor doğrudan krediniz onaylanıyor ve ödemenin hesabınıza geçiyor.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Devletin 3 kamu Bankası’ndan biri olan Vakıfbank’ta ihtiyaç kredisi kampanyaları ile vatandaşların zor durumuna destek olmayı sürdürüyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar VakıfBank’ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına hemen internet üzerinden de başvuru yapabilir. VakıfBank’ın resmi internet sitesi üzerinden ya da şubelerinden 10.000 TL’ye kadar yapacağınız Kredi başvurularında herhangi bir kefil ya da şart istenmiyor. 10.000 TL’ye Varan düşük faizli VakıfBank kredisi ise 36 ay taksitlerle sunuluyor.

Başa dön tuşu