MEDYA

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Gün Değişikliği!

Show Tv'nin bu yaza damga vuran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde gün değişikliği mi yaşanacak?

Bu yaz ekranlarda fırtına gibi esen Show Tv’nin Gani Müjde imzalı gençlik dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi Perşembe akşamları yaz aylarının en yüksek reyting oranlarını almayı başarmıştı.

Bu yaz açılmayan tv kanallarının reyting sistemine etkisi nedeniyle onlarca emekle çekilen diziler oldukça düşük reyting oranları alarak ardı ardına final yapmıştı. Bu yazın en çok izlenen dizisi ise Show tv’den gelmişti.

Başrolünde Ertan Saban’ın döktürdüğü Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yazın en yüksek reyting oranlarını alarak Fox Tv’nin Emre Kınay’lı gençlik dizisi Tozlu Yaka dizisini geride bırakmayı başarmıştı. Ancak sezonun başlamasıyla Perşembe akşamı kanallar arasında kıran kırana bir rekabet görüldü.

Kanal D’de geçtiğimiz 2 sezona damga vuran reyting rekortmeni Camdaki Kız, Fox Tv’de geçen sezon konuşulan İsmail Hacıoğlu’lu Mahkum dizisi ekranlara geri dönmeye hazırlanırken ATV’de de Vahide Perçim’li iddialı dizi Aldatmak seyirci ile buluşmak için gün sayıyor

GÜN DEĞİŞİKLİĞİ GELİYOR!

Hal böyle olunca Show Tv yönetimi de harekete geçti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin aldığı yüksek oranları kış sezonunda da sürdürmesini isteyen kanal dizinin gününü değiştirmeyi planlıyor. İlk hafta Camdaki Kız, Mahkum ve Aldatmak dizilerinin alacağı reyting oranlarına göre hareket edecek kanal, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oranlarının düşmesi halinde gün değişikliği düşündüğü öğrenildi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin geçen sezonun reyting rekortmeni dizileri Camdaki Kız ve Mahkum’un yanı sıra yeni dizi Aldatmak karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor. Ancak dizinin bu iddialı yapımlar karşısında Perşembe akşamı tutunmasının oldukça zor olacağına inanılıyor.

Başa dön tuşu