MEDYA

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Bomba Yeni Oyuncu!

Show Tv'nin yaza damga vuran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye sürpriz bir oyuncu dahil oluyor.

Bu yazın en çok izlenen dizisi olan Show Tv’nin Gani Müjde imzalı gençlik dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi kadrosu genişliyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği kadrosunda Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı gibi isimlerin yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosu yeni sezonda genişliyor. Diziye sürpriz bir oyuncu daha dahil oldu.

Yönetmen koltuğunda  Altan Dönmez’’in oturduğu Gani Müjde imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosuna Tolga Güleç dahil oldu. Tolga Güleş diziye 10. bölümden itibaren Rıza karakteriyle girecek.

Yaz aylarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni sezonda sezon dizilerinin dönmesi ile gün değiştirecek mi ne yapacak merak konusu. Perşembe akşamı Kanal D’de Camdaki Kız, ATV’de yeni dizi Aldatmak, Fox Tv’de Mahkum gibi iddialı yapımlarla reyting savaşı verecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ne yapacağı şimdiden merak konusu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi başarısını sürdürebilecek mi yoksa gün değişikliğine mi gitmeli şimdiden tartışma konusu oldu.

Tolga Güleç ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Ahmet karakteri ile tanındı. Güleç son olarak Masumiyet adlı yapımda yer aldı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Konusu Ne?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kirli bir suç geçmişi olan Sadi Payaslı polisle yaptığı işbirliği sonucunda kimlik değiştirerek Karabayır Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olarak başlar. Sadi Payaslı, Karabayır Lisesi’nde kendilerine verilen ikinci bir şans verilen ıslah evinden çıkan beş genci ve kendisini korumak için bir savaş verecektir.

Başa dön tuşu