SPOR

Gökhan Töre Adana Demirspor’dan alacağı maaşla herkesi şaşırttı

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Gökhan Töre’nin Adana Demirspor ile yaptığı maaş anlaşması duyanları bir hayli şaşırttı. Bir dönemin aranan simlerinden olan Gökhan Töre’nin Adana Demirspor’dan alacağı aylık maaşı duyanlar inanamıyor. Töre’nin yeni takımından alacağı maaş spor manşetlerine bomba gibi düşerken rakamı duyanlar gerçek olduğuna inanamıyor.

Futbolcu Gökhan Töre, Adana Demirspor’dan alacağı maaşla gündemde. Beşiktaş’ın eski futbolcusunun yeni takımından alacağı maaş bir hayli şaşırttı. Bir dönemin aranan isimlerinden olan başarılı futbolcunun Adana Demirspor’dan neredeyse asgari ücret kadar bir gelir elde edeceğini duyanlar bir hayli şaşırdı. Futbolcunun maaşının Performansa göre artacağı bilgisine ulaşıldı.

MAAŞI ŞAŞKINLIK YARATTI

Milli takım forması giyen ve Beşiktaş’ta da uzun yıllar forma şansı bulan futbolcu Gökhan Töre, Adana Demirspor ile aylık 6 bin 471 TL’ye anlaştı. Bir dönemin aranan isimlerinden biri olan futbolcu Gökhan Töre’nin Adana Demirspor’la yaptığı maaş anlaşması herkesi şaşırttı. Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini kendi cebinden 4 milyon TL ödeyerek fesheden Töre, Beşiktaş’a geri dönmüş ve 4.5 milyon lira maaş ile maç başına 100 bin lira ücret karşılığında 1 yıllık opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Töre’nin yeni takımı Adana Demirspor’dan alacağı maaş duyanları bir hayli şaşırttı.

MAAŞI PERFORMANSINA GÖRE ARTACAK

Beşiktaş’ta beklentileri karşılayamayan Gökhan Töre, Adana Demirspor’a transfer oldu. Tekrar form tutarak eski günlerine dönmek isteyen deneyimli futbolcunun yeni takımıyla yaptığı maaş anlaşması ise dikkat çekti. Adana Demirspor’dan 6 bin 471 TL ücret alacak olan Gökhan Töre’nin performansının artması halinde maaşı otomatik olarak yükselecek. Töre, yeni takımıyla performansa dayalı ücret sistemiyle çalışacak. Deneyimli futbolcunun iyi form tutarak takıma daha fazla katkı sunması için yeni takımıyla böyle özel bir anlaşma imzaladığı öğrenildi.

Başa dön tuşu