MEDYA

Gönül Dağı Selma öğretmen gerçek adı ne? Melis Sevinç kimdir, kaç yaşında, nereli?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonuyla da ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran bir final bölümüyle ekrana ara veren Gönül Dağı, yeni sezona da muhteşem bir giriş yapmış ve yine fark yaratmıştı. Her bölümü büyük bir ilgi ve merakla takip edilen dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. Dizinin kadrosuna dahil olan Melis Sevinç ile ilgili araştırmalar başladı.

Gönül Dağı dizisine Selma öğretmen karakteriyle dahil olan oyuncu Melis Sevinç hakkındaki detaylar merak ediliyor. Güzel oyuncu Beren Saat’e benzerliğiyle gündem oldu. Dizideki hikayesi merak edilen Selma öğretmenin performansı da merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı Selma öğretmen kimdir? Melis Sevinç kimdir, kaç yaşında? Melis Sevinç nereli? Melis Sevinç hangi dizilerde oynadı? İşte tüm detaylar…

GÖNÜL DAĞI’NA SELMA ÖĞRETMENİ GELİYOR

Gönül Dağı’na Selma Öğretmen geliyor. Yeni sezonunda yeni oyuncuları kadrosuna katan sevilen dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de Selma öğretmen oldu. Diznin kadrosuna yeni dahil olan ve dizide Selma öğretmen karakterine hayat verecek olan oyuncu Melis Sevinç, Beren Saat’e olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Melis Sevinç hakkında merak edilen pek çok detay var.

MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

İlk oyunculuk deneyimini 2019 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde yaşayan oyuncu Melis Sevinç, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Oyunculuk kariyerini devam ettiren Sevinç, Hayaller ve Hayatlar dizisinde Lale karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncu şimdilerde ise TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Selma öğretmen karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

 

Başa dön tuşu