MEDYA

Gönül Dağı’nda Taner’in partneri yüzünü gösterdi! Dilek’in boşluğunu doldurur mu bilinmez ama görenleri mest edeceği kesin

Gönül Dağı’nda yeni Dilek kim olacak sorusu nihayet yanıt buldu. Gönül Dağı’nda Taner’in partneri belli oldu ve bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Dilek’in yerine Gönül dağına bakın kim geldi…

TRT 1 ekranlarında ilk bölümünden bu yana izlenme rekorları kıran Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yeni sezonuna bomba gibi başlayan ve ilk bölümde izleyicileri gözyaşlarına boğan Gönül Dağı’nda Dilek’in yerine gelecek olan isim belli oldu. Gönül Dağı’ında Taner’in partneri bu akşam yüzünü gösterecek. Gülsüm Ali İlhan’ın ayrılması ile birlikte izleyicileri de kahveden Gönül Dağı dizisinde yeni başrol Dilek’in yerini doldurur mu bilinmez ama Güzelliği ile izleyicileri mest edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Her hafta cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan gönül dağı yeni sezona geçtiğimiz hafta başlamıştı. Başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı ile izleyicileri Bir Hayli üzen Gönül Dağı’nda yeni sezon hüzünlü başladı. Ancak Taner ile birlikte tüm Gedelli halkının büyük acısı da ekran başında izleyenlere son derece geçti. Şimdi ise Gönül Dağı’nın yeni başrolü kim olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Meraklı bekleyiş bu akşam sona erecek. Çünkü Gönül Dağı’nın yeni Dilek’i bu akşam ortaya çıkıyor. Taner’in partneri kim olacak sorusu yanıt bulurken yeni oyuncunun güzelliği görenleri mest edecek.

GÖNÜL DAĞINA ARANAN KADIN OYUNCU BULUNDU

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. bomba gibi bir sezon başlangıcı yapan Gönül Dağı’nda kadın başrolü kim olacağı uzun zamandan beri Merak ediliyordu. Dizinin kadrosunda önemli bir yenilik yapılırken yeni Dilek belli oldu. Yani Taner’in partneri bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Gönül Dağı’nda Taner karakterine hayat veren Berk Atan’ın yeni partneri Berfin Kıymaz oldu.

BERFİN KIYMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gönül Dağı’nda yeni kadın başrol olan Berfin Kıymaz’ın hayatı da merak ediliyor. Berfin Kıymaz daha önce hiçbir dizide rol almadı o sebeple hayatı ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Gönül Dağı genç oyuncu için ilk dizi deneyimi olacak. Ancak Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birinde oynaması kariyeri için Şüphesiz büyük etki yaratacak. Sosyal medyadaki fotoğraflarını gören izleyiciler güzel oyuncunun popüler olacağını düşünüyor.

GÖNÜL DAĞI’NDA DİLEK’İN YERİ DOLAR MI?

Ancak yine de no name oyuncu gelmesi sebebiyle izleyicilerin aklımda bazı soru işaretleri de yok değil. Gönül Dağı’nda hafızalara kazınan Taner-Dilek aşkının yerini bu aşk doldurur mu merak konusu oldu. Yani yeni gelen oyuncu Gönül Dağı Dilek’in yerini alabilecek mi ve izleyicilerin gönlünü kazanabilecek mi sorusunun yanıtı ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Başa dön tuşu