MEDYA

Gönül Dağı’nda yine yürek dağlayacak ayrılık! Bu defa Veysel’in ciğeri yanıp kavrulacak, Cemile ölümle burun buruna!

Gönül Dağı’nda ayrılıklar bitmiyor! Yine bir veda geliyor, bu defa Veysel’in içi cayır cayır yanacak! Cemile ölümle burun buruna geldi.

TRT1’in en çok izlenen dizisi Gönül Dağı, yeni sezona öyle bir başladı ki her bölüm ayrı bir olay oluyor. Dilek’in ölümü sonrasında Gedelli’de sular durulmuyor. Bir yandan kasabayı boşaltma tehlikesi, bir yandan da yeni vedalar izleyenleri endişelendiriyor. Dilek’in ardından bir veda daha gündemde. Bu defa Veysel’in ciğeri yanacak. Çünkü Cemile ölümle burun buruna. Peki, Gönül Dağı Cemile ölecek mi? Gönül Dağı Cemile’ye ne oldu?

TRT1’de her Cumartesi ekrana gelen ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı yeni sezona boynu bükük başladı. Çünkü Dilek’in ölümü, tüm Gedelli halkı ile birlikte ekran başında izleyenleri de yasa boğdu. Gönül Dağı’nda bu veda sonrası kimse kendine gelemezken şimdi de kasabayı boşaltma tehlikesi var. Taner ve amcaoğlulları kasabanın boşaltılmaması için elinden geleni yaparken, yine bir acı daha kapılarına dayandı. Bu defa Cemile’nin hayatı tehlikede. Peki Gönül Dağı Cemile’ye ne oldu? Gönül Dağı Cemile ölecek mi?

GÖNÜL DAĞI CEMİLE ÖLECEK Mİ?

Gönül Dağı 17 Eylül Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek. Bu hafta dizide yine heyecan dorukta. Çünkü Cemile ölüm tehlikesi ile karşı karşıya. Herkesin aklında ise yeni bölüm öncesi tek bir soru var. Gönül Dağı Cemile ölecek mi, bebeği kurtulacak mı? Sevilen dizinin yeni bölümünde bir süredir baş dönmesi ve mide bulanması sorunu yaşayan Cemile merdivenlerden düşüyor. Korku dolu anlar yaşanan yeni bölümde izleyiciler Cemile’nin akıbetini merak ediyor.

CEMİLE’NİN BEBEĞİ KURTULACAK MI?

Hamile olduğu tahmin edilen Cemile, zaten bir süredir zor günler geçiriyordu. Veysel’in de Gedelli’den uzakta olması sebebiyle kaygılı olan Cemile, yeni bölüm fragmanında merdivenlerden düşüyor. Ancak Cemile ve bebeği için başka bir tehlike daha var. Çünkü Cemile’nin annesinden gelen genetik bir sağlık sorunu bulunuyor. Bu nedenle de dünyaya bir bebek daha getirmesi son derece tehlikeli. Ancak tahmin edeceğiniz üzere Cemile, bu bebekten vazgeçmeyecek. Fakat şimdilik Gönül Dağı bir vedayı daha kaldıramayacağı için Cemile’nin ölmeyeceğini, diziye devam edeceğini de söyleyebiliriz. Ancak ilerleyen zamanlarda Cemile’nin hamileliği sebebiyle hem Veysel’e hem de sevdiklerine büyük korku yaşatacağı da kesin diyebiliriz.

Başa dön tuşu