TEKNOLOJİ

Google Pixel 7 kullananlar dikkat! Bu sorunu fark etmemiş olabilirsiniz

Google Pixel 7 serisi kullanıcıları, sonsuz bir sorun akışı yaşıyor. Çıktığı günden bu yana sorunlarla boğuşan Pixel 7 ve 7 Pro, şimdi de görüntülü görüşme hatalarıyla gündemde. Son raporlara göre, kullanıcılar görüntülü arama kalitesinin düşük olduğunu bildiriyor. Detaylar burada…

Google Pixel 7 serisi kullanıcıları, düşük görüntülü arama kalitesini bildiriyor

Google Pixel 7 serisi kullanıcıları, Google Meet, Telegram, Instagram ve WhatsApp gibi uygulamaları kullanırken görüntülü arama kalitesinin düşük olduğunu bildiriyor. Spesifik sorun, hem ön hem de arka kameraları kullanarak çok bulanık ve lekeli bir görüntü üretmek olarak tanımlanıyor. Sorunun başlangıçta Google Meet’teki video kalitesi sınırlamalarından kaynaklandığı düşünülüyordu, ancak diğer uygulamaları da etkilediği bildirildi.

Gözlemi doğrulamak için bir Reddit kullanıcısı, bir Google Meet aramasından, biri Pixel 7’den , biri iPad Pro 2018’den ve biri Pixel 3XL’den olmak üzere üç ekran görüntüsü üretti ve karşılaştırma, eski Pixel 3XL’in bile çok şey ürettiğini gösterdi. bu yılki Pixel 7’den daha iyi görüntü kalitesi.

Belirli uygulamaların belirli telefon modelleri için videoyu optimize ettiği yaygın olarak tahmin ediliyor, ancak bu aynı sorun gibi görünmüyor çünkü Google tarafından oluşturulan bir uygulama olan Google Meet’te herhangi bir şeyin çalışması için optimize edilmesi gerektiği daha belirgin. Pixel telefonlarla daha iyi. Bu sorun Ekim ayından beri bildirilmektedir ve Google’ın gelecekteki bir yazılım güncellemesinde bu sorunu çözeceği umulmaktadır. Bu arada Google Pixel 7 serisi kullanıcıları, daha iyi görüntülü görüşme kalitesi sağlamak için alternatif görüntülü arama uygulamaları veya cihazları kullanmayı düşünmek isteyebilir.

Başa dön tuşu