SANAT

Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Bu akşam Star TV’de ekrana gelecek olan Görümce filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Vizyona girdiği dönemde izlenme rekorları kıran ve izleyenleri kahkahaya boğan Görümce filminin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği ve karakterleri de merak konusu. Bu akşam Star TV’de yayınlanacak olan Görümce filminin başrolünde Gupse Özay, Eda Ece ve Buğra Gülsoy yer alıyor.

Bu akşam Star TV’de ekrana gelecek olan Görümce filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Vizyona girdiği dönemde izlenme rekorları kıran ve izleyenleri kahkahaya boğan Görümce filminin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği ve karakterleri de merak konusu. Bu akşam Star TV’de yayınlanacak olan Görümce filminin başrolünde Gupse Özay, Eda Ece ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Görümce filminin oyuncu kadrosu, karakterleri ve filmin nerede çekildiği merakla araştırılıyor. İzleyenleri kahkahaya boğan filmle ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor. Peki, Görümce konusu nedir? Görümce filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Görümce filmi nerede çekildi? İşte Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece’nin başrolünde olduğu Görümce filmi ile ilgili tüm merak edilenler…

Görümce Bu Akşam Star TV’de

2016 yılında vizyona giren Görümce filmi bu akşam Star TV’de yayınlanacak. Film ekrana gelmeden hemen önce konusu, karakterleri ve oyuncu kadrosu hakkında detaylı araştırmalar başladı.

Görümce Filmi Konusu

Erkek kardeşi Ahmet’e fazlasıyla düşkün olan Yeliz, bu düşkünlüğünden dolayı kardeşiyle beraber yaşamaktadır. Ancak kardeş sevgisi oldukça fazla olan Yeliz’i hiç hoşlanmayacağı bir sürpriz beklemektedir. Ahmet, gönlünü bir kıza kaptırmıştır. Ahmet, aşık olduğu kıza evlenme teklifi eder ve bunu duyan Yeliz’in adeta dünyası başına yıkılır. Yeliz’in tek bir hedefi vardır o da kardeşi Ahmet’i şimdiye kadar hayatına giren kız arkadaşlarından ayırdığı gibi bu kızdan da ayırmaktır. Fakat işini şansa bırakmak istemeyen Yeliz, arkadaş grubuyla birlik olup kardeşi Ahmet’le sevdiği kızı ayırma planları yapmaya başlar.

Görümce Filmi Oyuncu Kadrosu

– Gupse Özay

– Eda Ece

– Buğra Gülsoy

– Dilşah Demir

– Zeynep Kankonde

– Danilo Zanna

Görümce Filmi Nerede Çekildi?

Önetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu Görümce filmi, İstanbul’da çekildi.

Başa dön tuşu