GENEL

İslam Memiş gram altının çılgın yükselişini yorumladı hangi rakama çıkacağını söyledi

Gram altın fiyatları 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü haftanın ilk işlem gününde hızla yükselmeye başladı. Geçtiğimiz haftalardaki düşün aksine Yükselişi son derece hızlı olan gram altınla ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten de yeni yorumlar geldi.

Dolar kuru ve ons altın fiyatları geçtiğimiz haftanın son işlem gününde yükselişe geçmişti. Gram altın fiyatları da buna paralel olarak değer kazanmaya başladı ve bu sabah saatlerinde 988 lira civarına kadar yükseldi. Gram altın kapanışta ise 985,3 liradan işlem gördü. Öğle saatlerinde 990 lirayı da geçen gram altının gidişatı ile ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten yeni yorumlar geldi. Peki, gram altının yükselişi devam edecek mi? Gram altın ne kadar olacak?

GÜNCEL ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatları 25 Temmuz 2022 Pazartesi haftanın ilk işlem gününde günü 985 lira civarında tamamladı. Çeyrek altın ise bugün 1636 TL’den işlem görürken yarım altın 3276, Cumhuriyet altını 6526 liradan satıldı.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN İÇİN YENİ RAKAMLARI VERDİ

Gram altın yükselişine devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de yeni bir açıklama yaptı. Gram altının bin lira seviyesine yeniden yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, daha önceki tahminlerini yenileyerek, Ağustos ayında gram altını 1000 liranın altında almanın mümkün olmayacağını dile getirdi. Gram altın için 1003 lira rakamını veren İslam Memiş, gümüş için ise 11 liranın alıma uygun olduğunu dile getirdi.

Başa dön tuşu