MEDYA

Mehmet Ali Erbil Hasan Can Kaya için öyle bir laf etti ki tepkiler yağmur olup yağdı

Son dönemde sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve hem paylaşımları hem de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’den tepki çeken bir açıklama geldi. Komedyen Hasan Can Kaya için yaptığı yorumla tepkileri üzerine çeken Erbil’in genç komedyen ile ilgili söylediği sözler sosyal medyanın gündemine otururken kendisine yıllar önce yaptığı programları hatırlatıldı ve sert eleştiriler yapıldı.

Mehmet Ali Erbil, bu kez de komedyen Hasan Can Kaya ile gündeme geldi. Kaya ile ilgili yaptığı yorum tepkilere neden oldu. Genç komedyen için ‘Donanımı ve zekası yok’ diyen Erbil’e sosyal medyadan tepki yağdı. Bu açıklamaya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları ünlü komedyene yıllar önce yaptığı programlar üzerinden yüklendi. Erbil’in eski programlarından görüntüleri paylaşan sosyal medya kullanıcılarından bazıları ‘Mehmet Ali Erbil kendi yaptığı terbiyesizlikleri unutmuş’ şeklinde yorumlar yaptı.

HASAN CAN KAYA’YA YÜKLENDİ

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, sosyal medyayı aktif şekilde kullanmaya başladı. Haber Global ekranlarında yayınlanan Yüz Yüze programında Buket Aydın’ın konuğu olan Erbil, kendisine yöneltilen bir soru üzerine genç komedyen Hasan Can Kaya’ya yüklendi. Canlı yayında Kaya ile ilgili yorumda bulunan Erbil, ‘Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube’da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya’yı da duydum. Küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O 3-4 milyonlar yalan dolan.’ dedi.

‘ZEKASI YOK’

Hasan Can Kaya’ya yönelik eleştirilerine devam eden Erbil, ‘Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası yok (Hasan Can Kaya için). Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background’u nedir ona bir baksınlar.’ dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Erbil’in Hasan Can Kaya eleştirisine sosyal medyadan tepki yağdı. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil’e yıllar önce yaptığı programlar hatırlatıldı ve kendisi de bu programlar üzerinden eleştirildi.

Başa dön tuşu