MEDYA

Onur Tuna fena çarpıldı! Nikah masasına adım adım gidiyor, ilk kez sevgilisini paylaşıp aşkını haykırdı! Sevgilisi de kendisi kadar ünlü

Mahkum dizisinin yıldızı Onur Tuna adım adım nikah masasına gidiyor. Bugüne kadar özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu bu defa fena çarpıldı.

Mahkum dizisinin Yıldızı Onur Tuna, Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı. Özel hayatını sessiz sedasız yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu bu defa aşkını haykırdı. Ünlü oyuncunun paylaşımını görenler, “Adım adım nikah masasına gidiyor” yorumu yaptı. Çünkü bugüne kadar birçok aşk dedikodusu çıkan oyuncu ilk kez sevgilisini paylaşıyor. Üstelik Onur Tuna’nın sevgilisi de kendisi kadar ünlü bir isim. Onur Tuna son yaz dizisinin güzeller güzeli oyuncusu ile birlikte.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinin Yıldızı Onur Tuna şu sıralar Aşk Sarhoşu. Kendisi gibi oyuncu olan Yasemin Yazıcı ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, ilk kez paylaşım yaptı. Özel hayatını Sessiz sedasız yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu sevgilisinin doğum gününe özel romantik bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından Yasemin yazıcı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Onur Tuna romantik sözleri ile de dikkatleri üzerine topladı. Onur Tuna’nın bu paylaşımını görenler adım adım nikah masasına gidiyor yorumlarını yapmadan edemedi.

İLK KEZ PAYLAŞIYOR

Ünlü oyuncu Onur Tuna’nın sevgilisi Yasemin yazıcının bugün doğum günü. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan çekten Yasemin Yazıcı Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Aşkını ilan etmişti. ancak Onur Tuna bu paylaşıma bir karşılık vermemişti. Bugün de yakışıklı oyuncu sevgilisinin doğum günü Dolayısıyla sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaptı. Yasemin yazıcı ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Onur Tuna, “ Güzel sevgilim. İyi ki… İyi ki doğmuşsun. Sen hep yanımda, önümde ol” notunu düştü.

AŞK SARHOŞU OLDU

Onur Tuna bu paylaşımı ile sadece sevgilisi Yasemin Yazıcı ilk kez paylaşmıyor. Bugüne kadar özel hayatında olan hiçbir kadını sosyal medya hesabından paylaşmadı. Birçok ünlü isim ne de adı aşk dedikodularına katılan karışan yakışıklı oyuncu her zaman Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Ancak bu defa sosyal medya hesabından aşkına haykırması “Onur Tuna fena çarpıldı yorumlarına sebep” oldu.

SEVGİLİSİ DE KENDİSİ GİBİ OYUNCU

Üstelik Onur Tuna’nın sevgilisi Yasemin Yazıcı da yakından tanıdığımız bir isim. Son olarak Son Yaz dizisinde Naz karakterine hayat veren Yasemin Yazıcı, ekranların aranan isimlerinden.

Başa dön tuşu