MEDYA

Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’in yeni projesi Yılbaşı Gecesi merak uyandırdı. Yalan Dünya, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete gibi çok sayıda başarılı projeye imza atan Birsel’in yeni projesiyle ilgili merak edilen pek çok detay var. DisneyPlus için üretilen film hakkında en çok araştırılan konu ise oyuncu kadrosu. Filmin yayın tarihi ve konusu hakkında da araştırmalar devam ediyor. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda da sevilen isimler yer alıyor.

Ürettiği içerikler ve ortaya çıkardığı başarılı işlerle adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birseli yepyeni bir projeyle geri dönüyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Birsel’in kaleminden çıkan Yılbaşı Gecesi ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki, Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir? Yılbaşı Gecesi filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Yılbaşı Gecesi filmi nerede çekiliyor? Yılbaşı Gecesi filmi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

YILBAŞI GECESİ FİLMİ KONUSU

Didem, pandeminin sonlarına yaklaştığını umuyor ve uzun bir süreden sonra tüm sevdikleriyle beraber ‘Yılbaşı Gecesi’nde buluşma hazırlığı yapıyor. Didem, yılbaşı sabahı tatsız bir haber alıyor. Eşi Ozan ise pandemi boyunca evde olan ve günlerdir büyük bir heyecan ve özenle hazırlandığı ‘Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi için sitedeki komşularının tek tek kapısını çalıyor ve partiye davet ediyor. Günlerdir tüm sevdikleriyle ‘Yılbaşı Gecesi’nde yeniden birlikte olmanın hayalini kuran Didem ise son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile büyük bir üzüntü yaşıyor.

YILBAŞI GECESİ FİLMİ OYUNCU KADROSU

– Alina Boz

– Fatih Artman

– Boran Kuzum

– Ayta Sözeri

– İrem Sak

– Büşra Pekin

– Şebnem Bozoklu

– Gülse Birsel

– Serkan Keskin

– Derya Karadaş

– Cengiz Bozkurt

– Kubilay Tunçer

– Emir Benderlioğlu

– Zeynep Güngör

– Nazmi Sinan Mıhçı

YILBAŞI GECESİ FİLMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gülse Birsel’in DisneyPlus için hazırladığı Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi merak ediliyor. Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi henüz açıklanmasa da filmin 31 Aralık 2022 tarihinde ekrana gelmesi bekleniyor.

Başa dön tuşu