MEDYA

Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı

Geçtiğimiz aylarda İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen, tutukluluğuna yapılan itirazların ardından ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti. Gülşen’in ev hapsi cezasının kaldırıldığı açıklandı. Ünlü şarkıcının yurt dışı çıkış yasağının devam ettiği ve haftada bir gün karakola imza vereceği öğrenildi.

İmam Hatiplilere yönelik kullandığı ifadeler sebebiyle tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen, avukatlarının tutukluluğuna yaptığı itirazın ardından 4 gün kaldığı Bakırköy Kadın Cezaevi’nden ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti. Gülşen’in ev hapsi cezasının da kaldırıldığı açıklandı. Ünlü şarkıcı her gün karakola giderek imza verecek.

İLK DURUŞMA 21 EKİM’DE

Cezaevinden tahliye edilen ve ev hapsi cezasının da kaldırıldığı açıklanan ünlü şarkıcı Gülşen, 21 Ekim 2022 tarihinde hakim karşısına çıkacak. İlk duruşma tarihi açıklanan Gülşen Çolakoğlu’nun karakola giderek imza vereceği öğrenildi.

YURT DIŞI YASAĞI DEVAM EDİYOR

İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınan yeni karar kapsamında Gülşen’in ev hapsi cezası kaldırıldı. Yurt dışı yasağı devam eden ünlü şarkıcının haftada bir gün karakola giderek imza vereceği öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ünlü şarkıcı Gülşen, Nisan ayında İstanbul’da verdiği bir konserde ‘İmam Hatip’te okumuş. Sapıklığı oradan geliyor.’ sözleri sebebiyle tepki çekmiş ve hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz sonucunda şartlı tahliye edilen Gülşen’in ev hapsi devam ediyordu. Avukatları ünlü şarkıcı için verilen ev hapsi kararına da itiraz etmişti. Bugün Gülşen’in ev hapsi cezası da kaldırıldı. Ünlü şarkıcı hakkında hazırlanan iddianamede 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemi yer almış ve söz konusu iddianame kabul edilmişti.

 

Başa dön tuşu