MEDYA

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı bu defa haddini çok aştı! Hamile kadını herkesin önünde içeri çekti, görenler “Allah seni ıslah etsin” dedi

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı hamile kadına öyle şeyler yaptı ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı! Herkesin ortasında yaptıkları “Bu defa sınırları zorladı” dedirtti!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı yayınladığı videolarla olay yaratmaya devam ediyor. Yeni videolarını sosyal medya hesabından paylaşan ve müşterileri ile kendine has dansını yapan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı bu defa haddini bir hayli aştı. Son videosu ile sosyal medyanın gündemine oturan Çılgın Dondurmacı hamile müşterisine yaptıkları ile pes dedirtti. Videoyu izleyenleri adeta şaştı kaldı. Sosyal medyada bu görüntüler olay yaratırken çok sayıda kullanıcı da tepki gösterdi. TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı’nin hamile kadınla yaptıkları haberimizde…

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada yayınladığı dans videoları ile popüler olan ve müşterileri ile birlikte kendine has dansını yapan TikTok fenomeni bu defa sınırları bir hayli zorladı. Hamile müşterisiyle tozu dumana katan Çılgın Dondurmacı, bu defa izleyenlerden tepki gördü. Müşterisinin hamile olmasına aldırmadan dans eden ve çevrede oluşan Şaşkın bakışlara da hiç oralı olmayan TikTok fenomeni neler yaptı neler… İşte görenlerin “yok artık” dediği o görüntüler…

HAMİLE MÜŞTERİSİ İLE YAPTIKLARI PES DEDİRTTİ

TikTok üzerinden müşterileri ile dans ettiği anlara dair görüntüleri paylaşan ve binlerce takipçisi bulunan çılgın dondurmacı son paylaşımı ile olay yarattı. Özellikle çekici kadın müşterileri ile dans ettiği anları yayınlayan TikTok fenomeni bu defa hamile bir müşterisi ile dans gösterisi yaptı. TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı hamile kadına yaptıkları ile sınırları Bir Hayli zorladı. Son videosundan sonra takipçilerinin tepkisi çığ gibi büyüdü. Özellikle bu videoyu görenler Allah ıslah etsin yorumları yapmadan geçemedi.

KİMSEYE ALDIRMADAN YENİ ŞOVLARIM DİYE PAYLAŞTI

Tiktok’ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan ve YouTube hesabından da paylaşımlar yapan çılgın dondurmacı yeni bir videosunu yayınladı. Videoya yeni şovların başlığını koyan çılgın dondurmacı, hamile müşterisi ile yaptığı dansla ağızları açık bıraktı. Çılgın Dondurmacı müşterisinin hamile olmasını ve çevrede bulunan vatandaşların Hiç umursamadan sıcak dansına devam ederken etrafta bulunanlar o anları hayretler içerisinde izledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Çılgın dondurmacının sosyal medya hesabından paylaştığı video da en tepki çeken Detay ise hamile müşterisini kolundan tutup zorla içeriye götürmesi oldu. Bu videoyu gören takipçileri büyük tepki gösterirken Allah seni ıslah etsin yorumlarını yapmadan duramadı. O görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada Milyonlarca kişi tarafından izlendi. Görüntülere tepki ver anlar kadar destek verenler de vardı. Bazı kullanıcılar TikTok fenomenine sahip çıkarak bunun sadece bir Show olduğunu söyledi.

ÇILGIN DONDURMACI KİM, GERÇEK ADI NE?

Tiktok’ta Çılgın Dondurmacı ismi ile paylaşımlar yapan kişinin gerçek hayattaki adı da merak ediliyor. Çılgın Dondurmacı olarak ün kazanan sosyal medya fenomeninin gerçek ismi Mehmet Dinç. İstanbul’da dondurmacılık yapan Mehmet Dinç, müşterileri ile yaptığı dans şovlarını sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra fenomen haline dönüştü. Çılgın Dondurmacı olarak tanınmaya başlanan Mehmet Dinç sosyal medyada binlerce takipçiye sahip.

Başa dön tuşu