SPOR

Güntekin Onay’dan Erol Bulut’a ağır sözler

Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında Galatasaray, rakibi Gaziantep FK’yi kendi sahasında ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede Galatasaray 10 kişi kalırken 1 kişi eksik oynadığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılıların gördüğü kırmızı kart sonrasında 10 kişi kalması ve maça 1 kişi eksik devam etmesi Gaziantep FK için avantaj olarak görülse de maçın galibi Galatasaray oldu.

Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında Galatasaray, rakibi Gaziantep FK’yi kendi sahasında ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede Galatasaray 10 kişi kalırken 1 kişi eksik oynadığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılıların gördüğü kırmızı kart sonrasında 10 kişi kalması ve maça 1 kişi eksik devam etmesi Gaziantep FK için avantaj olarak görülse de maçın galibi Galatasaray oldu. Gaziantep’in 1 kişi fazla oynadığı maçı 2-1 kaybetmesinin ardından eleştiri okları Erol Bulut’a yöneldi. Maçın ardından yayıncı kuruluş ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay, Gaziantep’in hocası Erol Bulut’a ağır sözlerle yüklendi. Erol Bulut, mağlubiyetin ardından sosyal medyanın da gündemine yerleşirken futbolseverler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Galatasaray’ın ev sahipliği yaptığı Galatasaray-Gaziantep FK karşılaşması nefes kesti Futbolseverleri ekrana kilitleyen maçta Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı kırmızı kart görerek saha dışına çıktı. Karşılaşmaya 10 kişi devam eden Galatasaray, 1-1 olan skoru maçın uzatma dakikalarında 2-1’e taşıdı ve 3 puanı kaptı.

‘SORGULAMAK LAZIM’

Maç sonrasında yayıncı kuruluş ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Güntekin Onay, ‘Gaziantep 10 kişi mahkum oynadı, futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı. Biraz bunu sorgulamak lazım. Galatasaray’ı tebrik ederim, sonuna kadar hak etti.’ dedi.

CANLI YAYINA DAMGA VURAN SÖZLER

Karşılaşmayı yorumlamaya devam eden Güntekin Onay, ‘Bu ülkenin oynamayı daha çok düşünen teknik adamlara ihtiyacı var.’ diyerek Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut’u eleştirdi. Sözlerine devam eden Onay, ‘Kimse de çıkıp onların bütçesi 100 milyon, bizim 10 milyon demesin. Galatasaray 45 dakika eksik oynadı. ‘ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu