GENEL

Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan’a yaptığı doğum günü sürpriziyle gündem oldu

SİHA’ların başarısı ile sık sık ülkemizi gururlandıran Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan’a yaptığı doğum günü sürprizi gündem oldu. Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın romantik anları sosyal medyanın gündemine oturdu. Selçuk Bayraktar’ın eşine çiçek verdiği anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

SİHA’ların başarısı ile sık sık ülkemizi gururlandıran Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan’a yaptığı doğum günü sürprizi gündem oldu. Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın romantik anları sosyal medyanın gündemine oturdu. Selçuk Bayraktar’ın eşine çiçek verdiği anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a yaptığı doğum günü sürprizi çok konuşuldu. Çiftin romantik anları sosyal medyanın gündemine otururken bu anlara ait görüntülere binlerce yorum geldi. Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a çiçek verdiği anlar paylaşım rekoru kırdı. Çiftin samimi halleri ve birbirlerine olan sevgisi sosyal medya kullanıcılarını çok etkiledi.

BAYRAKTAR’DAN ROMANTİK SÜRPRİZ

SİHA’ların başarısı ile sık sık gündeme gelen ve ülkemize büyük gururlar yaşatan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a yaptığı doğum günü sürprizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Byaraktar’ın yaptığı romantik sürpriz günün en çok konuşulan konusu oldu. Bayraktar, KADEM Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olan eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da yer aldığı Genç Kadem Kampı’na katılım gösterdi. Burada kısa bir konuşma yapan Selçuk Bayraktar, 22 Ağustos doğumlu olan eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a romantik bir doğum günü sürprizi yaparak bir buket çiçek verdi.

ÇİFTİN SAMİMİ HALLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın romantik halleri kameralara yansırken Bayraktar çiftinin samimi ve mutlu halleri sosyal medyada da gündem oldu. Bayraktar çiftinin samimiyetinin yansıdı video paylaşım rekorları kırarken söz konusu görüntülere beğeni ve yorum yağdı.

Başa dön tuşu