MEDYA

Hadise ile Murda’nın dansı Dinçerler ailesinde kriz çıkardı

Ünlü şarkıcı Hadise ile Nisan ayında nikah masasına oturduğu eşi Mehmet Dinçerler’in boşanma davası öncesinde çiftin ayrılık kararı ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Boşanma kararının ardından Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bu kez Hadise’nin eşinin ailesiyle sorun yaşadığı ve klibinde ve konserinde ünlü rapçi Murda ile samimi görüntüler vermesinin ailede kriz çıkardığı öne sürüldü.

Ünlü şarkıcının psikolojik şiddete maruz kaldığı ve artık üzerindeki baskılara dayanamadığı iddialar arasında yer alırken, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı belirtildi. Hadise’nin düet yaptığı rapçi Murda ile samimi dansın Dinçerler ailesinde tepkiyle karşılandığı da iddialar arasında.

BOŞANMA DAVASI TARİHİ BELLİ OLDU

Nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma kararının ardından oraya çok sayıda iddia tılırken çiftin boşanma davasının tarihi de belli oldu. Ünlü çift, 30 Eylül 2022 Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacak. Hadise, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum.’ ifadelerine yer vermişti. Bu açıklamanın hemen ardından avukatı aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

SANAT HAYATININ KISITLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı aktarıldı. Eşinin sanat hayatıyla ilgili baskı uygulamaya çalıştığı iddia edilen Mehmet Dinçerler ise son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında eşinin yanında olmak istediğini ancak bu isteklerinin karşılıksız bırakıldığını söyledi.

MURDA İLE DANSI AİLEDE KRİZ ÇIKARDI

Ünlü çiftin boşanma kararının ardından iddialar da peş peşe geldi. Boşanma kararı açıklandıktan sonra ortaya çok sayıda iddia atılırken bunlardan biri de Hadise’nin beraber düet yaptığı rapçi Murda ile samimi şekilde dans etmesi olarak öne sürüldü. İddialara göre, Hadise’nin hem klibinde hem de sahnede rapçi Murda ile samimi şekilde dans etmesi Dinçerler ailesi tarafından hoş karşılanmadı. Mehmet Dinçerler’in ailesinin Hadise’ye ‘Nasıl sarılırsın? Evlisin’ sözleriyle tepki gösterdiği konuşuluyor.

Başa dön tuşu