MEDYA

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı

Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler bugün boşandı. Boşanma haberlerinin ortaya çıkmasının ardından bomba iddialar ortaya atılırken Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye karşı baskıcı tavırlarının evliliği bitirdiği öne sürüldü. 5 ay süren evlilik bugün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonrasında sona erdi.

Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ve mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Hadise ile Mehmet Dinçerler’in evliliği sadece 5 ay sürdü. Evliliklerinde sorun yaşadıkları iddia edilen ve boşanacakları konuşulan ünlü çiftten ilk açıklama Hadise’den gelmiş ve ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla boşanacaklarını duyurmuştu. İkili, bugün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile tek celsede boşandı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Hadise ve Mehmet Dinçerler magazin gündeminde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde boşanacakları ortaya çıkan ve süreci en hızlı şekilde halletmek isteyen ünlü çift, boşanma protokolüne imza atmış ve duruşma tarihleri belli olmuştu. Bugün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile tek celsede boşanan ikilinin duruşmaya katılmadığı öğrenildi.

DURUŞMAYA KATILMADILAR

Bugün saat 16.00’da görülen dava sonrasında tek celsede boşanan Hadise ve Mehmet Dinçerler’in duruşmaya katılmadığı öğrenildi. İkilinin avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Öte yandan boşanma haberlerinin ardından Mehmet Dinçerler’in Hadise’den düğünde takılan takıları ve 3 milyon lira değerinde olan tektaş yüzüğü geri istediği iddia edilmişti. Dinçerler’in bu kararını değiştirdiği ve hem düğün takılarını hem de yüzüğü Hadise’ye bıraktığı iddia edildi.

SAHNEDEKİ YÜZÜK FIRLATMA HAREKETİ GÜNDEM OLMUŞTU

Uzun bir süredir gündemden düşmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler^’inboşanma kararı ile ilgili çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. Boşanma açıklamasının ardından konser maratonuna devam eden ünlü şarkıcı Hadise, İstanbul’da verdiği bir konser esnasında ‘Prenses’ şarkısını okurken parmağındaki yüzüğü çıkarıp kenara fırlatmıştı. Ünlü şarkıcının konserinde kenara attığı yüzüğün değersiz bir aksesuar olduğu öğrenildi.

 

Başa dön tuşu