MEDYA

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor, dava açıldı

Son dönemde evliliğinde kara bulutlar dolaşan ünlü şarkıcı Hadise, magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Eşi Mehmet Dinçerler ile arasının açılığı iddialarına sessiz kalan ve konser maratonuna hız kesmeden devam eden Hadise, son olarak sahnede yaptığı dil hareketiyle gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcının evliliğindeki krizin devam ettiği ve aşılamayan krizin boşanmayla sonuçlanacağı iddia edildi. Hadise’nin boşanma davası açtığı da iddialar arasında yer aldı.

Magazin gündeminde yerini koruyan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti evliliklerinde yaşadıkları krizle gündemden düşmüyor. Konserlerine devam eden ünlü şarkıcı Hadise, son olarak külot olayı ve dil çıkarma hareketiyle gündeme gelmişti. Aralarındaki sorunu çözmeleri beklenen ünlü çiftten gelen haberler üzücü. İddialara göre Hadise, boşanma davasını resmen açtı.

EVLİLİKTEKİ KRİZ SÜRÜYOR

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile hayatını birleştirmişti. Mutlu giden evliliklerinin son dönemde sarsıldığı ve Hadise’nin evi terk ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddialara göre Hadise, aile büyüklerinin araya girmesi ile tekrar eve geri döndü. Ancak ünlü çift son dönemde hiç yan yana görüntülenmedi. Evlilikteki krizin devam ettiği belirtilirken Mehmet Dinçerler’in eşi Hadise’nin sahne kıyafetlerine ve sahne performanslarına karıştığına dair iddialar da gündeme gelmişti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Son olarak sahnede dans ettiği sırada yaptığı dil hareketiyle magazin manşetlerinde yer bulan Hadise’nin boşanma davasını resmen açtığı iddia edildi.TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa2da yer alan özel habere göre Hadise, eşi Mehmet Dinçerler’den boşanmak için bugün dava açtı.

Başa dön tuşu